Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λοβέρδος σε Αρβανιτόπουλο:Δεν έχετε τη νομιμοποίηση να αλλάξετε το νομοσχέδιο για την Παιδεία!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.08.2012 | 14:36
Πρώτη δημοσίευση: 01.08.2012 | 14:07

Επίθεση στον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο εξαπέλυσε στην συζήτηση στην Βουλή για το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ ο Ανδρέας Λοβέρδος.

"Δε νομιμοποιείστε, δεν έχετε την δεδηλωμένη να φέρνετε ένα νομοσχέδιο χωρίς την σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση", είπε ο κ.Λοβέρδος. Και συνέχισε: "Δείχνετε ευκαμψία απέναντι σε συντεχνίες. Ποιος σας νομιμοποίησε να ασκήσετε αυτή τη νομοθετική πρωτοβουλία;"

"Να μας πείτε που εστιάζεται η δική σας αρμοδιότητα να φέρετε αυτο το νομοσχέδιο. Υπήρξε διαβούλευση, υπήρξε συμφωνία μεταξύ αρχηγών; Εμείς μάθαμε από τον δικό μας αρχηγό ότι δεν υπήρξε συμφωνία και εσείς μόνος σας το κάνετε. Δεν έχετε δεδηλωμένη ως ΝΔ, τη δεδηλωμένη έχει η τρικομματική κυβέρνηση. Ρωτώ απόφαση της κυβέρνησης δεν έχετε, έχετε μήπως απόφαση των τριών πολιτικών αρχηγών;".

Ο κ. Αρβανιτόπουλος απάντησε σε έντονο ύφος επιστρέφοντας τους χαρακτηρισμούς στον κ.Λοβέρδο για ευκαμψία απέναντι στις συντεχνίες.
Και είπε: "Προφανώς δεν παίρνω πρωτοβουλίες από μόνος μου. Υπήρξε συνάντηση, δύο φορές, των αρμόδιων για θέματα παιδείας της τρικομματικής επιτροπής και στη συνέχεια συνεννόηση των πολιτικών αρχηγών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ονομαστική ψηφοφορία για το επίμαχο νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας


   Διαδώστε αυτό το άρθρο