Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μαξίμου: Φαντασιώσεις τα περί διαφωνίας Τσίπρα – Τσακαλώτου

Μαξίμου: Φαντασιώσεις τα περί διαφωνίας Τσίπρα – Τσακαλώτου

Ως “φαντασιώσεις” χαρακτηρίζουν πηγές του Μαξίμου τις πληροφορίες ότι υπήρξε εμπλοκή στις συζητήσεις για την αξιολόγηση, γιατί υπήρξε αλλαγή στάσης της ελληνικής κυβέρνησης και πολύ περισσότερο ότι εκδηλώθηκε διαφωνία ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών για το χρόνο της εφαρμογής του μέτρου της περικοπής της προσωπικής διαφοράς.

Οι ίδιες πηγές λένε με νόημα πως δεν είναι δυνατόν να έχει υπογράψει προσύμφωνο, όπως υποστηρίζουν, με το κουαρτέτο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, χωρίς να έχει προηγουμένως ενημερωθεί και συμφωνήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πάντως, πληροφορίες κοινοτικού αξιωματούχου από τις Βρυξέλλες, αναφέρουν πως το γεγονός της μη λήψης απόφασης στο Euro Working Group χθες το βράδυ, για καθορισμό ημερομηνίας άφιξης του κουαρτέτου στην Αθήνα, κρίνεται ως μη ικανοποιητική εξέλιξη. “Δεν είναι καλό” είπε χαρακτηριστικά ο κοινοτικός αξιωματούχος στο newsit.gr.

Ο ίδιος πρόσθεσε, πως το κακό είναι, πως θα αρχίσει το γνωστό παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών από τον έναν στον άλλον, πράγμα που δεν είναι καθόλου εποικοδομητικό.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως αρμόδια πηγή που ρωτήθηκε από το newsit.gr αν η εξέλιξη οφείλεται σε παιχνίδια του ΔΝΤ, απάντηση μονολακτικά και κατηγορηματικά “όχι”.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε