Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαλλιά κουβάρια στη Βουλή! «Να πας να λιαστείς μήπως αισθανθείς καλύτερα!» ΒΙΝΤΕΟ

Μαλλιά κουβάρια στη Βουλή! «Να πας να λιαστείς μήπως αισθανθείς καλύτερα!» ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ακόμα θερμό επεισόδιο μεταξύ της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Θεανώ Φωτίου και της βουλευτού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύης Χριστοφιλοπούλου σημειώθηκε στην Βουλή κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης, στον οποίο ενεπλάκη και η προεδρεύουσα Αντιπρόεδρος Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου σε κάποια «στροφή» των υψηλών τόνων κριτικής της για την πολιτική της κυβέρνησης με τις κοινωνικές δομές είπε «δεν μπορείτε να λιάζεστε ως Κυβέρνηση. Υπάρχουν και άλλοι συμπολίτες που έχουν ανάγκη και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνονται χρήματα από το ΕΣΠΑ…»

Στο σημείο αυτό, ήταν που η Προεδρεύουσα και Αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου που ακούγοντας το «λιάζεστε..» είδε προσωπική πρόκληση, είπε στην βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου «εσείς πηγαίνετε να λιαστείτε, μήπως και αισθανθείτε καλύτερα….» 

Μια παρέμβαση που έκανε έξαλλη ακόμα περισσότερο την κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου που μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα διαμαρτυριών ακούστηκε να της απευθύνεται πλέον προσωπικά και εκτός μικροφώνων.

Αντίθετα η προεδρεύουσα και Αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου ακούστηκε να της αντιλέγει πως «το επίπεδο σας έχει πέσει υπό του μηδενός…. Έχει περάσει ένας χρόνος (από τότε που είχε πει για τους μετανάστες ότι τι κάνουν στο κέντρο της Αθήνας, λιάζονται…) και εσείς συνεχίζεται το ίδιο. Αυτό το νομίζεται ότι επηρεάζει την κοινωνία… Η κοινωνία σας έχει κατατάξει εδώ που βρίσκεται ( ως κόμμα στην Αντιπολίτευση). Αν θέλετε περάστε εκτός αιθούσης…»

Για την κατάχρηση και την καθέδρας, παρέμβαση της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, με παρέμβασή του λίγο αργότερα, διαμαρτυρήθηκε ο έτερος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου για να του απαντήσει η Αντιπρόεδρος της Βουλής ότι «προκλήθηκα και ένα δεν απαντούσα αυτό θα μπορούσε να εκληφθεί διαφορετικά…»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε