Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μανιφέστο Γερμενή μετά τον ξυλοδαρμό

Μανιφέστο Γερμενή μετά τον ξυλοδαρμό

Λίγη ώρα αφού βγήκε από το νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μετά τον ξυλοδαρμό του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε μια δήλωση – μανιφέστο και την ανέβασε στο κανάλι του κόμματος στο YouTube. Το πρωί του Σαββάτου (19.11.2016) και ενώ βρισκόταν σε καφετέρια στο Μαρούσι, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και ένας αστυνομικός που ήταν μαζί του δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους. Έχει γίνει μία προσαγωγή.

Στη δήλωσή του ο Γερμενής κάνει λόγο για «δολοφονική επίθεση από εγκληματική ομάδα 30 παρακρατικών του ΣΥΡΙΖΑ». Όπως υποστήριξε ότι στόχος ήταν η εξόντωσή του και πως η επίθεση έγινε με «σιδηρολοστούς και σπρέι αερίου».

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Το χρονικό

Το πρωί του Σαββάτου, ομάδα ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής την ώρα που βρισκόταν σε καφετέρια επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι. Ο Γερμενής ήταν μαζί με τον αστυνομικό του Αντώνη Γρέγου, ο οποίος συνόδευε τη σύζυγο του απόντος βουλευτή.

Ένας άνδρας νεαρής ηλικίας έχει προσαχθεί και εξετάζεται από τις Αρχές

Αφού ξυλοκόπησαν τον βουλευτή του ναζιστικού κόμματος, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο. Στον Γερμενή προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από φαρμακείο της περιοχής, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι άγνωστοι ακινητοποίησαν τον Χρυσαυγίτη βουλευτή με σπρέι πιπεριού και έπειτα χτύπησαν με σιδερολοστούς σε πρόσωπο και σώμα. Η ομάδα των επιτιθέμενων απείλησε τον αστυνομικό που τον συνόδευε (από την φρουρά του Αντώνη Γρέγου) να μην κάνει κίνηση γιατί “θα είχε την ίδια τύχη”, ενώ δεν πείραξαν καθόλου τη σύζυγο του Αντώνη Γρέγου που βρισκόταν μαζί τους.

Πληροφορίες που ήθελαν τον αστυνομικό να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό, δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, ούτε και από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Δείτε τι λέει στο NewsIT.gr ο φαρμακοποιός που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες

Στον Ερυθρό Σταυρό, όπου μεταφέρθηκε ο τραυματισμένος βουλευτής, μετέβη και ο Ηλίας Κασιδιάρης για να βρεθεί στο πλευρό του. Αφού του έγιναν ράμματα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έφυγε από το νοσοκομείο αλλά φρόντισε να μην τον δουν οι κάμερες. 

Μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter, η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου, επιτίθεται σε όλους και λέει… “ψόφο” (συνοδεύοντάς το και με καρδούλα!) σε όσους μίλησαν για άγριο ξυλοδαρμό του Γιώργου Γερμενή!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε