Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μαρκογιαννάκης: Κείμενο πολιτικής αλητείας το πόρισμα για Siemens

Μαρκογιαννάκης: Κείμενο πολιτικής αλητείας το πόρισμα για Siemens
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.01.2011 | 16:10
Πρώτη δημοσίευση: 28.01.2011 | 16:08

O ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στα Χανιά εμφανίστηκε οργισμένος και είπε οτι με το πόρισμα τα 2 μεγάλα κόμματα ήθελαν να καλύψουν τις δικές τους αμαρτίες.

"Διάβασα το πόρισμα λέξη προς λέξη και πρέπει να σας πω ότι έχω 22 χρόνια βουλευτής, έχω συμμετάσχει σχεδόν σε όλες τις εξεταστικές και τις προανακριτικές επιτροπές, όπως λέγονταν παλαιοτέρα, που συστήθηκαν αυτά τα 22 χρόνια, αθλιοδέστερο κείμενο, κείμενο πολιτικής αλητείας, δεν έχει- πιστεύω- κατατεθεί ποτέ άλλοτε στο ελληνικό κοινοβούλιο", τόνισε.

"Είναι προφανές, όταν το διαβάσει κανείς, ότι θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το πολιτικό σύστημα είχε ανάγκη φύλλου συκής. Φύλλου συκής για να κρύψει τη γύμνια του, την αθλιότητά του, τον ξεπεσμό του. Και αυτό το φύλλο συκής του το έδωσε η εξεταστική επιτροπή υπό τον συμπατριώτη μας βουλευτή κ. Βαλυράκη", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρκογιαννάκη, το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής αποδεικνύει ότι τα δύο μεγάλα κόμματα θέλησαν να καλύψουν τις δικές τους αμαρτίες.

Τέλος ο κ. Μαρκογιαννάκης απευθυνόμενος σε όσους τον ενέπλεξαν στην υπόθεση ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν τους κάνει "να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη για την αθλιότητα" που διέπραξαν σε βάρος του.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο