Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΣΚΑΡ 2017· ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μαζί κατεβαίνουν στις εκλογές Μάνος και Τζήμερος - Παρακάμφθηκε το "αγκάθι" Βαλλιανάτου

Μαζί κατεβαίνουν στις εκλογές Μάνος και Τζήμερος - Παρακάμφθηκε το `αγκάθι` Βαλλιανάτου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.05.2012 | 18:28
Πρώτη δημοσίευση: 22.05.2012 | 18:18

Τη συνεργασία της Δράσης με τη Δημιουργία Ξανά, διατηρώντας την κομματική τους αυτοτέλεια, ανακοίνωσαν και επίσημα Στ. Μάνος και Θ. Τζήμερος.

Αποσύρθηκε από τη κοινή κάθοδο η Φιλελεύθερη Συμμαχία του Γρ.Βαλλιανάτου καθώς ο Θάνος Τζήμερος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί τη συμμετοχή του στο κοινό σχήμα.

Ο Θ.Τζήμερος έχει θέσει ως προαπαιτούμενο για την συμφωνία τον αποκλεισμό του Γρ.Βαλλιανάτου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιλελεύθερη Συμμαχία αναφέρει: «Με έκπληξη διαβάσαμε το τελεσίγραφο του κ. Τζήμερου με το βέτο στη συμμετοχή του κ.Βαλλιανάτου, Προέδρου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, στη συνεργασία Δημιουργία Ξανά-Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία, αναιρώντας όσα είχε συμφωνήσει μόλις 24 ώρες πριν.

Το νέο "ήθος" και ο νέος "πολιτικός πολιτισμός", απ' ότι φαίνεται, είναι εδώ. Η πρόταση αυτή δεν ζητά απλώς τον αποκλεισμό του Γρηγόρη Βαλλιανάτου. Ζητά τον αποκλεισμό του κάθε 'Γρηγόρη Βαλλιανάτου', του κάθε ενεργού πολίτη που έχει διαφορετική άποψη και τρόπο έκφρασης.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία παραδίδει αυτή την συμπεριφορά στη κρίση του κάθε σκεπτόμενου και φιλελεύθερου πολίτη της χώρας. Με τη βοήθεια των φίλων της ελευθερίας, της ανεκτικότητας και της διαφορετικότητας, η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα συνεχίσει το δρόμο της για την στήριξη και προώθηση των ατομικών δικαιωμάτων και της ανοιχτής κοινωνίας».

Ο Στέφανος Μάνος και ο Θάνος Τζημερος απέρριψαν την πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά για την ένταξή τους στο κεντροδεξιό μέτωπο και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προχωρήσουν μόνοι.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook