Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαζικές παραιτήσεις στελεχών της ΝΔ και στα Χανιά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI

Μια ημέρα μετά τις παραιτήσεις 120 στελεχών στο Ηράκλειο, την εσωκομματική «ηρεμία» στη ΝΔ έρχονται να ταράξουν οι ομαδικές παραιτήσεις και στα Χανιά!

400 μέλη του κόμματος προχώρησαν σε ομαδική παραίτηση κατά τη διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία έγινε σε κλίμα έντασης. Η τεταμένη ατμόσφαιρα πυροδοτήθηκε ακόμη περισσότερο από την παρουσία στην αίθουσα του Μανούση Βολουδάκη, που έχει ταχθεί υπέρ του Αντώνη Σαμαρά.

Μόλις έγινε αντιληπτός αποδοκιμάστηκε έντονα. Παίρνοντας το λόγο, ο κ. Βολουδάκης τόνισε ότι αυτή την ώρα εκείνο που προέχει είναι να «βοηθήσουμε τους πολίτες να ξεπεράσουν την κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία». Ωστόσο μετά από τις έντονες αποδοκιμασίες αποχώρησε.

Νωρίτερα στην ομιλία του ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Βούρβαχης κάλεσε τα μέλη του κόμματος να μην συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής.

Την παραίτησή τους υπέβαλαν ομαδικά και τα μέλη της οργάνωσης των ΤΑΞΙ της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνοντας με κοινή γραπτή τους δήλωση ότι διαλύουν την οργάνωση. Κατά την διαδικασία απέσυρε την υποψηφιότητα και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Λαγουδάκης.

Οι παριστάμενοι στην αίθουσα φεύγοντας από αυτή πήραν μαζί τους και μια μεγάλη φωτογραφία από την προεκλογική συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1989 στο Σύνταγμα, ενώ στην είσοδο της ΝΟΔΕ ανήρτησαν ταμπέλα στην οποία έγραφαν «Κλειστό λόγω Σαμαρά».

Διαβάστε επίσης 
Ηράκλειο: Στον αέρα οι εκλογές για τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε