Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Με την Μαρέβα του στην παραλία” ο Κυριάκος Μητσοτάκης! [pic]

Φωτογραφία από Instagram / Kyriakos Mitsotakis
Φωτογραφία από Instagram / Kyriakos Mitsotakis

“Με την Μαρέβα μου στην παραλία” αναφέρει η λεζάντα της νέας φωτογραφίας που ανήρτησε στο instagram ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνεχίζει τις οικογενειακές διακοπές του στα Χανιά.

Πως κρατιέσαι;” είχε ρωτήσει σε ένα διάλειμμα του μαραθώνιου -και επεισοδιακού- συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών που είχε γίνει στις 4 Μαρτίου του 2016 ο Αλέξης Τσίπρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εντυπωσιασμένος προφανώς από την… κορμοστασιά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος και του απάντησε “παίζω μια φορά την εβδομάδα μπάσκετ“.

Την καλή φυσική κατάσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορούν από σήμερα να διαπιστώσουν και όσοι τον “ακολουθούν” στα social media, αφού ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ανήρτησε μια σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Βρίσκεται στα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του και εδώ και μέρες “βομβαρδίζει” τους διαδικτυακούς του φίλους με τις στιγμές που περνά, είτε παρέα με “γαλάζιους” βουλευτές, είτε με την… Ολυμπιονίκη κόρη του, Δάφνη!

Στην τελευταία του ανάρτηση, ωστόσο, εμφανίζεται έχοντας δίπλα του την σύζυγό του, Μαρέβα, με τους δυο τους να βρίσκονται σε μια παραλία με τα μαγιό.

“Με την Μαρεβα μου στην παραλία! #Κρητη #Χανια”, είναι η λεζάντα που συνοδεύει την επίμαχη φωτογραφία.

Ο Βασίλης Λεβέντης, πάντως, εκτίμησε πως έρχονται εκλογές και μάλιστα σύντομα

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

 

Με την Μαρεβα μου στην παραλία! #Κρητη #Χανια @marevagr

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε