Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Με τον Βενιζέλο και η Βάσω

Με τον Βενιζέλο και η Βάσω

”Θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να μαζέψει τα κομμάτια του. Θα περάσουμε από έρημο για αρκετό διάστημα γιατί αυτά τα δυόμισι χρόνια έγιναν τρομερά πράγματα. Με λάθη και πολιτική διαφορετική από όσα είπαμε προεκλογικά” είπε στο ραδιοσταθμό Real η Βάσω Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας ”θετικό” γεγονός τη συμπόρευση Βενιζέλου και Λοβέρδου.

Η πρώην υπουργός επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να τελειώνει γρήγορα με τα εσωκομματικά του, ενώ για το ενδεχόμενο να υπάρχει και δεύτερη υποψηφιότητα τόνισε: ”δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα να υπάρχει και άλλη υποψηφιότητα. Αν τα πράγματα ήταν ομαλά θα ήταν καλό να είχαμε και παραπάνω από μια υποψηφιότητες, αλλά τώρα θα οδηγήσει σε όξυνση των σχέσεων. Αλλά και αυτό αν υπάρχει θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε”.

Η πρώην υπουργός άφησε αιχμές για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, λέγοντας ότι τον είχε επισκεφθεί αμέσως μετά τις εκλογές και του είχε ζητήσει να ληφθούν μέτρα περιοριστικά και να πάνε πίσω όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις. ”Πιθανώς να μην είχαμε φτάσει εδώ σήμερα. Οι βουλευτές ψηφίζουμε με το πιστόλι στον κρόταφο. Κληθήκαμε να σώσουμε τη χώρα. Κάθε φορά βάζοντας πρώτα τη χώρα, μετά την ψυχή μας και μετά την ψυχή του ΠΑΣΟΚ” είπε η κ. Παπανδρέου σημειώνοντας πως το υπουργικό συμβούλιο έχει ευθύνες και πως οι όποιες διαφοροποιήσεις είναι εκ των υστέρων.

Για το νέο πακέτο μέτρων που αξιώνει η τρόικα, η πρώην υπουργός μίλησε ανοιχτά για ”συμφέροντα που εξυπηρετούνται αδιάντροπα” και πρόσθεσε ”πολλά είναι απαράδεκτα όπως η αύξηση της φορολογίας και η μείωση του εισοδήματος και των συντάξεων, αλλά και η ενίσχυση των τραπεζών με προνομιούχες μετοχές” τόνισε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας ότι η τελική της στάση θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από το περιεχόμενο του πακέτου των μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εσωκομματικά παιχνίδια με τις τράπεζες – Δίωρο παζάρι Παπανδρέου – Βενιζέλου – ΤΩΡΑ: Συνάντηση Παπαδήμου – Βενιζέλου

Κ.Ο ΠΑΣΟΚ: Παπανδρεϊκός πόλος με επικεφαλής τον Παπουτσή;

Ώρα … ΠΑΣΟΚ – Συνεδρίαση της Κ.Ο. σε νέο τοπίο

Το … μπαλάκι στους αρχηγούς – Κρίνονται όλα στη συνάντηση με Παπαδήμο


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε