Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεγάλες ανατροπές στην Α Αθηνών

Σε περιφέρεια – πεδίο μάχης φαίνεται πως εξελίσσεται η Α Αθήνας τόσο για τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, όσο και για εκείνους της Νέας Δημοκρατίας.

Από τη μια η συγκέντρωση κάποιων από τα σημαντικότερα στελέχη των κομμάτων, ανάμεσα στα οποία και πολλά καινούρια ονόματα και από την άλλη η προοπτική εισόδου στη Βουλή πολύ περισσότερων κομμάτων (που περιορίζουν τις έδρες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), έχουν προκαλέσει πανικό στα επιτελεία των υποψηφίων.

Οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων δέκα ημερών δείχνουν πιθανότητες μεγάλων ανατροπών στο ΠΑΣΟΚ αφού μετά τον Κώστα Σκανδαλίδη, που προηγείται, τις άλλες δύο εκλόγιμες θέσεις διεκδικούν ο Νάσος Αλευράς, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Παντελής Οικονόμου, με τον Χρήστο Παπουτσή να ακολουθεί.

Στη Νέα Δημοκρατία τώρα, σίγουροι μπορεί να θεωρούνται οι Αβραμόπουλος, Πιπιλή και Παυλόπουλος. Ακολουθεί μια αρκετά μεγάλη ομάδα με επικεφαλής τον Β. Κικίλια και τις νέες υποψηφιότητες των Κεφαλογιάννη, Μηταράκη, και της βουλευτού επικρατείας σήμερα, ΕυγενίαςΤσουμάνη. Κοντά και ο Ν. Κακλαμάνης (του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η υποψηφιότητα) και ο Α. Ψυχάρης.

Όπως φαίνεται, όλα σχεδόν θα κριθούν από το πώς θα κινηθούν οι υποψήφιοι στο κρίσιμο μήνα που απομένει, αλλά και από το αν, πως και πόσο θα λειτουργήσουν ομάδες και συμμαχίες.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε