Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεϊμαράκης: αναλαμβάνω πλήρως τα καθήκοντά μου, είμαι πολιτικά δικαιωμένος

Μεϊμαράκης: αναλαμβάνω πλήρως τα καθήκοντά μου, είμαι πολιτικά δικαιωμένος

Σε “πηγαδάκι” είπε την παραπάνω φράση ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοινώνοντας έμμεσα ότι επιστρέφει στα καθήκοντά του άμεσα. Προηγήθηκε διάσκεψη των προέδρων της Βουλής

Ο κ. Μεϊμαράκης θα βρίσκεται και πάλι στο έδρανο του προέδρου της Βουλής, μιας και πλέον ο ίδιος νιώθει ικανοποιημένος από τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΣΔΟΕ που τον δικαιώνει.

“Είναι τέτοια τα προβλήματα αυτή την ώρα που ντρέπομαι καν να απασχολήσω την κοινή γνώμη για τέτοιο θέμα. Υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία υπέρ μου που μου επιβάλλον μέσα σε αυτή την πολιτική αναστάτωση ως ΠτΒ να είμαι στη θέση μου. Το αισθάνομαι πολιτικά μέσα μου ότι πρέπει να ανέβω στην έδρα”, είπε μιλώντας στου Κοινοβουλευτικούς συντάκτες και συνέχισε:

“Μέσα στη Βουλή αισθάνομαι καθαρός και ευχαριστώ όλους τους βουλευτές και κόμματα που έδειξαν μια συμπεριφορά πολιτισμένη σε μια τέτοια περιπέτεια και μια καταγγελία που τάραξε το πανελλήνιο και κόντεψε να ταράξει όλη την Ευρώπη.”

Ο κ.Μεϊμαράκης εκτίμησε ότι:”Η κοινή γνώμη δεν τσίμπησε μετά την 2η Κυριακή. Μετά την 1η Κυριακή ήταν σε μια επιφύλαξη αν ο Βαγγέλης «έκανε την λαδιά». Υπήρχε η αναμονή, εγώ όμως καμία στιγμή δεν αισθάνθηκα ότι το Κοινοβούλιο, οι βουλευτές και τα κόμματα έκαναν παιχνιδάκι με αυτή την ιστορία. Συμπεριφέρθηκαν πολιτισμένα σε μια υπόθεση που ανάλογα την συγκυρία και την εποχή θα γινόταν όργιο εδώ μέσα. Αυτό δείχνει ωριμότητα και η στάση των κομμάτων δείχνει ότι επιθυμούν η χώρα να έχει ομαλότητα και να προχωρήσει με ομαλές δημοκρατικές διαδικασίες.
Η Ελλάδα «πουλάει» αυτή τη στιγμή ομαλότητα και σταθερότητα. Επειδή έχει ομαλότητα και σταθερότητα, και κυβέρνηση με πλειοψηφία στη Βουλή, συζητά η τρόικα! Ο κόσμος είναι σε αναμονή, αγανακτισμένος αλλά πολιτισμένα αγανακτισμένος! Αν επέλθει αστάθεια και ανωμαλία καταλαβαίνετε τα γενικότερα και ευρύτερα προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν.”

Στην έρευνα του ΣΔΟΕ σε ότι αφορά στη δραστηριότητα του κουμπάρου του Ι. Καρούζου δεν υπάρχει καμία αναφορά τόσο στο δικό του όνομα, όσο και στα ονόματα των κυρίων Βουλγαράκη και Λιάπη που είχαν καταγγελθεί από πρώην συνεργάτη του επιχειρηματία πως είχαν χρησιμοποιήσει τις επιχειρήσεις του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε