Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μελομακάρονα, χορός και… γούρια στα κάλαντα Τσίπρα

Μελομακάρονα, χορός και… γούρια στα κάλαντα Τσίπρα

Από ευχές χορτάσαμε είπε ο Αλέξης Τσίπρας όταν σήμερα άκουσε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τους μικρούς φιλοξενούμενους του ιδρύματος Χατζηκώνστα. Και μετά, έβγαλε το… κέρασμα!

Σε κόκκινο (φυσικά) φόντο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κέρασε τα παιδιά μελομακάρονα και τους έκανε δώρα. Είδε μια γυναίκα να τον… χτυπά με μια κρεμμύδα (σ.σ. γούρι) στο κεφάλι, για το καλό γαρ, και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να χορεύει με τα μέλη του τμήματος ελληνικών χωρών του δήμου Σαρωνικού.

Μελομακάρονο; Να κεράσω;
Καλέ, πάρτε, δεν τα έφτιαξα εγώ!
Έτσι μπράβο!
Να σου δώσω μια! (Για καλή τύχη)
Άντε αγόρι μου και πρωθυπουργός
Μη γίνεις σαν τους άλλους μόνο!
Εγώ, του τα 'πα!
Ωραίες φορεσιές, αλλά να ξέρετε, εγώ δε χορεύω. Πάρτε τον Λαφαζάνη
Την αποδέχομαι την πρόκληση...
Καλά το πας Παναγιώτη
ΩΠΑ!
Γούνα βλέπω... Ελπίζω οικολογική
Μην κοιτάτε και μπείτε στο χορό (θα χρειαστεί αργά ή γρήγορα...)

Οι… βαρετές πολιτικές ευχές

«Το 2014 αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να αφήσουμε πίσω μας το γερασμένο πολιτικό σκηνικό, τα μνημόνια της καταστροφής και να ξεκινήσουμε τη νέα μεγάλη συλλογική προσπάθεια να ξαναφέρουμε τη δικαιοσύνη, την προκοπή και την ελπίδα σε αυτόν τον τόπο» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Πέρα από τις ευχές στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά για καλή χρονιά, υγεία και δύναμη, θα ήθελα, σήμερα, να απευθύνω κι ένα μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας και ελπίδας. Γιατί, το 2014 η ελπίδα θα είναι ξανά στα δικά μας τα χέρια, στα χέρια του λαού, στα χέρια του καθενός και της καθεμιάς», τόνισε.

Και σημείωσε: «Από ευχές χορτάσαμε. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε τη βούλησή μας πράξη. Να αφήσουμε πίσω μας το παρηκμασμένο πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στην χρεωκοπία, το κατεστημένο της διαπλοκής, της διαφθοράς και να ανοίξουμε νέους δρόμους».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε αισιόδοξος ότι «αυτή τη χρονιά θα γίνουν πράξη οι επιθυμίες ενός ταλαιπωρημένου λαού που εδώ και τρία χρόνια ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις, μέσα στην ανθρωπιστική κρίση». Όπως είπε «χρειάζεται αισιοδοξία, αλληλεγγύη και να συμπαρασταθούμε στους διπλανούς μας που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, να σφίξουμε τα δόντια και συλλογικά να πάμε μπροστά γυρίζοντας σελίδα».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πιο γλυκιά φατσούλα που έκανε τον Αντώνη Σαμαρά να… «λιώσει»! (ΦΩΤΟ)

Το 2014 έφτασε στη Νέα Ζηλανδία! (VIDEO)

Άνγκελα Μέρκελ: Θα βάλω τα λαμέ και θα φυσάει

Αλλάζει τίτλο και έμβλημα ο ΣΥΡΙΖΑ!

Άρτα: Το… κοντοσούβλι του Αλέξη Τσίπρα και οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες – Φωτό!

Τσίπρας: Εθνικές εκλογές το 2014

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε