Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μέσα Μαϊου οι εκλογές;

Μέσα Μαϊου οι εκλογές;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.02.2012 | 10:56
Πρώτη δημοσίευση: 22.02.2012 | 10:56

Από τα... συμφραζόμενα βγαίνουν πλέον τα συμπεράσματα με μόνο βέβαιο ότι όπως είπε ο Πρωθυπουργός υπάρχει ακόμη δουλειά για την παρούσα κυβέρνηση για άλλους δύο μήνες

Κατά την ομιλία του ο Πρωθυπουργός έδωσε ένα χρονοδιάγραμμα που δεν αφήνει περιθώρια για εκλογές πριν τα τέλη Απριλίου (το νωρίτερο), καθώς όπως ανέφερε πρώτα πρέπει “να ολοκληρωθεί η διαδικασία του PSI έως περίπου τις 10 Μαρτίου – και υπάρχουν αρκετά θέματα που πρέπει να επιλυθούν προκειμένου η διαδικασία αυτή να εξελιχθεί ομαλώς”, ύστερα “πρέπει η νέα δανειακή σύμβαση να εγκριθεί από τη Βουλή των Ελλήνων. Επομένως από σήμερα έως περίπου τα τέλη του Μαρτίου, εξαρτάται από την ταχύτητα με την οποία θα ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες, θα έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε”.

Μέχρι εδώ και με βάση το γεγονός ότι το Πάσχα είναι στις 15 Απριλίου θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι μένει ανοιχτή ως ημερομηνία η 29 Απριλίου που πολλοί έχουν “δέσει” ως την ημερομηνία των εκλογών, ο Πρωθυπουργός όμως συμπλήρωσε ... μερικές ημέρες ακόμη λέγοντας “πιστεύω ότι αν γίνουν όλα αυτά, δηλαδή αν ολοκληρώσουμε το έργο μας τους επόμενους δύο μήνες και αν στη συνέχεια εφαρμοστεί το πρόγραμμα με αποτελεσματικό τρόπο, θα ξεπεράσουμε την κρίση”.

Με βάση το ημερολόγιο και το γεγονός ότι χθες την ώρα που λέγονταν αυτά είχαμε 21 Φεβρουαρίου ... πάμε για μέσα Μαϊου.
Όλα αυτά απ' τα συμφραζόμενα, ουδείς έχει ορίσει ημερομηνία για τον απλούστατο λόγο ότι τα πάντα σε σχέση με το “κούρεμα” και τις διαδικασίες για τη δανειακή σύβαση είναι επί της ουσίας ακόμη στον αέρα.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο