Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μέσω twitter απαντά το ΠΑΣΟΚ στα περί φούσκας – Έξαλλος και ο Λοβέρδος

Μέσω twitter απαντά το ΠΑΣΟΚ στα περί φούσκας – Έξαλλος και ο Λοβέρδος

Από νωρίς η δήλωση του γραμματέα επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ ότι το κόμμα ήταν φούσκα της αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό του κόμματος.

Επίσημα το ΠΑΣΟΚ απάντησε στον κ. Δατσέρη μέσω του twitter, όπου το κόμμα αναφέρει: “Το ΠΑΣΟΚ εκφράζεται μόνο από όσα είπα ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου και τη συνδιάσκεψη της 6ης Ιουλίου”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που επίσημα το ΠΑΣΟΚ “αδειάζει” τον γραμματέα επικοινωνίας του κόμματος και στενό συνεργάτη του ίδιου του προέδρου.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος για τις δηλώσεις του κ. Δατσέρη ο οποίος αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ φούσκα της μεταπολίτευσης, αλλά και επέκρινε όλους όσους διαφωνούν στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο κ. Λοβέρδος έκανε λόγο για αντιστόρητες και απαράδεκτες δηλώσεις και κάλεσε τον κ. Δατσέρη να ανακαλέσει τις δηλώσεις του.

Μάλιστα, για το θέμα εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος και ο κ. Καρχιμάκης, ο οποίος μάλιστα με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες είχε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεξί χέρι Βενιζέλου: Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της μεταπολίτευσης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε