Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μετά την “μπηχτή” ο Τσίπρας θα συναντήσει τις… γραβάτες!

Μετά την “μπηχτή” ο Τσίπρας θα συναντήσει τις… γραβάτες!

“Δεν θα βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τα “μπλοκάκια” με τις… γραβάτες”, είπε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο γήπεδο του τάε κβον ντο, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τις… γραβάτες, μας ενημέρωσε λίγη ώρα αργότερα το Μέγαρο Μαξίμου.
 

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί τη Δευτέρα, 25.01.2016 στις 12:00 μμ, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του ΤΕΕ, Γ. Στασινό, τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Β. Αλεξανδρή και τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μ. Βλασταράκο. Στη συνάντηση θα είναι παρόν και ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γ. Κατρούγκαλος, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε αφήσει σαφείς αιχμές κατά του “κινήματος της γραβάτας”, λέγοντας Δεν θα βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι τα “μπλοκάκια” με τις… γραβάτες.

Πρόκειται για ένα… κίνημα που αποτελείται από γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς και άλλους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσιά τους σε διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για το νέο Ασφαλιστικό.

“Προχωράμε στις αναγκαίες διορθώσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες, προκειμένου να προστατευτούν οι νέοι επιστήμονες και τα χαμηλά εισοδήματα. Στόχος μας είναι η δίκαιη κατανομή των βαρών”, τόνισε ο πρωθυπουργός.  

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε