Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Μετά τον προϋπολογισμό η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ”

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Λάθος θεωρεί ο Α. Λοβέρδος το να ανοίξουν τώρα οι διαδικασίες διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ. Αν και ήδη ο Μ. Χρυσοχοϊδης

έσπευσε εμμέσως πλην σαφώς να δηλώσει παρόν στην “κούρσα” για την επόμενη ημέρα ο Α. Λοβέρδος όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα απάντησε ”ό,τι γίνεται μέχρι στιγμής και με αφορά είναι αυτό που προκύπτει από μετρήσεις” και όχι από κάποια δήλωσή του ή παρέμβασή δική του.

Αυτό διότι όπως τόνισε ο ίδιος θεωρεί πως είναι άκαιρο αυτή τη στιγμή να ανοίξει η διαδικασία που μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει τόσο στο κόμμα όσο (κυρίως) στη χώρα.
”Οι περισσότεροι πολίτες πιστεύουν -και ορθώς κάνουν- ότι η χώρα είναι σε κίνδυνο και το τελευταίο που σκέφτονται είναι ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ενας κομματικός σχηματισμός, που είναι ο βασικός πόλος αυτής της κυβέρνησης, εάν μπει αυτή τη στιγμή σε διαδικασίες αλλαγής προέδρου τότε, επειδή τα βασικά του υποψήφια για την προεδρία στελέχη είναι και μέλη αυτής της κυβέρνησης, θα υπάρξει πρόβλημα και μία αναστάτωση που θα περάσει στην κυβέρνηση και μετά στη χώρα”.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να δηλώσει υποψήφιος εξέφρασε εμμέσως τη διαφωνία του. ”Τον άκουσα πάρα πολύ καλά και τον σέβομαι απόλυτα γιατί καθορίζει ο ίδιος, με έναν τρόπο αξιοπρεπέστατο τη στάση του. Εγώ πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να γίνει τώρα”.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε