Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μετωπική Μαξίμου – Νέας Δημοκρατίας για τα δημοσιεύματα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα δημοσιεύματα για συνομιλίες του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, έστειλαν… στα χαρακώματα Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού το Μαξίμου επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία κάνοντας λέγοντας πως λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων:
“Η επιλογή της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία. Χθες μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δε τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του. Ίσως φανερωθούν κι άλλοι στη πορεία. Οψόμεθα.”

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή νέο δημοσίευμα για συνομιλίες του υπουργού με τον καταδικασμένο σε ισόβια Μάκη Γιαννουσάκη:

“Οι νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και του ισοβίτη για ναρκωτικά Γιαννουσάκη σε διάστημα λίγων ημέρων, εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την Κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει. Για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής. Τη Δευτέρα, όμως, είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή”.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε