Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μέτωπο Ραγκούση-Λοβέρδου-Διαμαντοπούλου κατά Βενιζέλου

Μέτωπο Ραγκούση-Λοβέρδου-Διαμαντοπούλου κατά Βενιζέλου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.07.2012 | 17:34

Πρώτα ήταν η καθ' όλα θιγόμενη από τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο νόμο για τα ΑΕΙ, που η ίδια συνέταξε, Αννα Διαμαντοπούλου.

Την Δευτέρα, με ανακοίνωσή της χαρακτήρισε μεταξύ άλλων για "Υβρι προς την Δημοκρατία", τις αλλαγές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. (διαβάστε την είδηση)

Το μεσημέρι, στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, από την οποία ήταν απών, ο Ανδρέας Λοβέρδος διένειμε επιστολή με τις θέσεις του για τι θέμα αυτό, όπου μεταξύ άλλων κάνει λόγο για αντιμεταρρυθμιστική νομοθετική πρωτοβουλία που στέλνει λανθασμένο και επιζήμιο μήνυμα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. (διαβάστε την είδηση)

Και λίγο πριν τις 17.30 το απόγευμα ο Γιάννης Ραγκούσης, μέσω twitter, έγραψε:

"Η αλλαγή του νόμου για τα ΑΕΙ, πριν αυτός καν εφαρμοστεί ,συνιστά οπισθοδρόμηση της χώρας στη σκοτεινή πλευράς της μεταπολίτευσης. Οπισθοδρόμηση στην αντίληψη που θελει να κυριαρχούν μικρές ολιγαρχίες σε βάρος της πλειοψηφίας του λαού,αντίληψη που χρεοκόπησε την Ελλάδα."

Το πρωί στην εισήγησή του στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο κ.Βενιζέλος απάντησε στην Αννα Διαμαντοπούλου λέγοντας:
«Ελπίζω να μην κατηγορηθούμε για ύβρι επειδή ζητούμε να συζητήσουμε ξανά τους όρους της δανειακής σύμβασης, γιατί η Βουλή δεν έχει ευνουχιστεί ως προς το δικαίωμα της αυτό από καμία προηγούμενη Βουλή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανταρσία Λοβέρδου! - Ζητεί να μην ψηφιστούν οι αλλαγές Αρβανιτόπουλου στο νόμο για τα ΑΕΙ!

Διαμαντοπούλου:"Υβρις προς την Δημοκρατία η αλλαγή του νόμου για ΑΕΙ και ΤΕΙ"
   Διαδώστε αυτό το άρθρο