Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μηνύσεις από Καμμένο για δημοσιεύματα περί συνεργασίας με υπουργό της χούντας

Μηνύσεις από Καμμένο για δημοσιεύματα περί συνεργασίας με υπουργό της χούντας

«Σε λίγο θα πουν ότι συμμετείχα στο πραξικόπημα σε ηλικία 2 ετών» ήταν η απάντηση του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε δημοσίευμα εφημερίδας.

Η εφημερίδα Δημοκρατία δημοσίευσε ότι ο Πάνος Καμμένος είχε συνεργασία με τον Γεώργιο Γεωργαλά, υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ επί χούντας, ο οποίος μάλιστα –σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- έστειλε εξώδικο στον επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υποστηρίζοντας ότι του χρωστάει χρήματα.

Το εξώδικο θυροκολλήθηκε στο κτίριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη λεωφόρο Συγγρού την περασμένη Τετάρτη. Ο Γεώργιος Γεωργαλάς υποστηρίζει πως υπήρξε ο επικοινωνιακός σύμβουλος του Πάνου Καμμένου και του οφείλονται 14.000 ευρώ από συγγραφή βιβλίου και μελετών.

Καταγγέλλει επίσης ότι ήταν ο συγγραφέας βιβλίου για την τρομοκρατία, το οποίο, όμως, εκδόθηκε στο όνομα του Πάνου Καμμένου.

Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επέλεξε να απαντήσει μέσα από το λογαριασμό του στο twitter. «Σε λίγο θα πουν ότι συμμετείχα στο πραξικόπημα σε ηλικία 2 ετών. Έχουν κατατεθεί μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση» έγραψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμμένος για συνεργασία με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: «Ούτε νεκρός!»
 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε