Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μηνύσεις προανήγγειλε ο Πάγκαλος κατά Μιχελάκη

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να υποβάλει εναντίον του πρόταση μομφής, αντί να ζητεί από τον πρωθυπουργό να τον πάψει από τη θέση του.

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη, με την υποβολή αγωγής κατά του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τις ανακοινώσεις που εξέδωσε ο Γιάννης Μιχελάκης σχετικά με δημοσίευμα της τούρκικης εφημερίδας “Χουριέτ”.

“Θα κάνω αγωγή και θα αποφανθούν τα δικαστήρια ποιος είναι υβριστής”, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος χαρακτήρισε “ψευδείς, καταγέλαστες και συκοφαντικές τις δηλώσεις” του κ. Μιχελάκη, σύμφωνα με τις οποίες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης “έβρισε τους Έλληνες και επαίνεσε τους Τούρκους”.

Κατά τη συνέντευξη του στη δημόσια τηλεόραση, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε “περήφανος” που έχει στοχοποιεί από τη ΝΔ”, κάτι που ο ίδιος απέδωσε στο ότι “στηρίζει την πολιτική την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου”, ενώ επιτέθηκε και σε προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση μέσα ενημέρωσης για τον τρόπο που προέβαλαν την επίσκεψη του στη Κωνσταντινούπολη και την υιοθέτηση εκ μέρους τους της θέσης ότι έδωσε συνέντευξη στη “Χουριέτ”, κάτι που διαψεύστηκε.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προκάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να υποβάλει εναντίον του πρόταση μομφής, αντί να ζητεί από τον πρωθυπουργό να τον πάψει από τη θέση του. “Ποιος είναι ο κ. Σαμαράς που θα υποδείξει στον πρωθυπουργό πως θα συνθέσει την κυβέρνησή του;”, αναρωτήθηκε. “Αυτά είναι γελοία πράγματα”, είπε. “Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί να υποδεικνύει ένα κόμμα της αντιπολίτευσης ποια θα είναι η σύνθεση της κυβέρνησης”, συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μιχελάκης, σχολιάζοντας την παρουσία του κ. Πάγκαλου στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Πάγκαλος κατέφυγε στην κρατική προστασία της ΕΡΤ, για να συνεχίσει, χωρίς αντίλογο, το υβρεολόγιο και την ασύστολη ψευδολογία. Άξιος ο κομματικός μισθός τους. Μόνο που τον πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός».

Διαβάστε επίσης:

Φανταστική κατά τον Θ. Πάγκαλο η συνέντευξη στη Hürriyet όπου αποκαλεί τεμπέληδες τους Έλληνες

Μύδροι Πάγκαλου κατά ΝΔ – Αποκάλεσε τον Μιχελάκη ακροδεξιό τσικό της δημοσιογραφίας

“Δεν υπάρχει θέμα” λέει το Μαξίμου που… έψαχνε την κασέτα με τις δηλώσεις Πάγκαλου

Νέος… εξάψαλμος Πάγκαλου στον Μιχελάκη – Τον αποκάλεσε «βαρώνο Μινχάουζεν»

Απάντηση Μιχελάκη σε Πάγκαλο: «Παραμένει υβριστής και τώρα απειλεί»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε