Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μήνυση Κασιδιάρη σε αστυνομικούς και καταγγελία για χτυπήματα σε συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ

Μήνυση Κασιδιάρη σε αστυνομικούς και καταγγελία για χτυπήματα σε συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ

Ακόμη μια ένταση με πρωταγωνιστές τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά στην Ανάβυσσο. Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης των μελών του συνδέσμου ένας συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ καταγγέλλει χτυπήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή τα μέλη της Χρυσής Αυγής τον προπηλάκισαν και ένας από αυτούς των χτύπησε στο πρόσωπο καθώς … δεν τους άρεσαν , όπως είπε, τα τραγούδια που άκουγε στο αυτοκίνητό του.

Ο συνδικαλιστής κάλεσε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Στο σημείο βρέθηκε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής καταγγέλλοντας ότι ο συνδικαλιστής ψεύδεται.

Ο διοικητής του Α.Τ. Αναβύσσου κάλεσε στο σημείο ενισχύσεις. Έφτασαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που προσήγαγαν 25 μέλη της Χρυσής Αυγής.

Μεταξύ των συλληφθέντων ο συνδικαλιστής αναγνώρισε τον άνδρα που τον χτύπησε . Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν μηνύσεις, ωστόσο το περιστατικό δεν έμεινε εκεί.

Τα μεσάνυχτα έφτασε στο Α.Τ. και ο βουλευτής και εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης που κατέθεσε μήνυση και κατά των αστυνομικών για παράβαση καθήκοντος.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής φαίνεται ενοχλήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών με αφορμή την καταγγελία του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ και έτσι ο εκπρόσωπος του κόμματος κινήθηκε και εναντίον τους.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε