Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μητσοτάκης: 4ο μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση η συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον λαό για να έρθει στην εξουσία και αυτή την πολιτική συνεχίζει είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζοντας τη συμφωνία με τους δανειστές.

Ο κύριοι Τσίπρας και Καμμένος έφεραν νέα δυσβάσταχτα μέτρα, είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά πως η συμφωνία περιλαμβάνει μέτρα, αλλά δεν περιλαμβάνει νέα χρηματοδότηση της χώρας, ενώ ταυτόχρονα ενώ ο κ. Τσίπρας συμφώνησε σε ένα τέταρτο μνημόνιο χωρίς κανένα μέτρο για το χρέος.

Μένει ανοιχτή είπε ο κ. Μητσοτάκης η εκκρεμότητα για το τι θα γίνει μετά τη λήξη του προγράμματος.
Η κυβέρνηση εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, αλλά δεν μπορεί να το κάνει πια. Ψηφίζει όλα τα μέτρα για να αποφύγει τις εκλογές. Τρέμει την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Φοβάται τις εκλογές.

Εμείς θα συνεχίσουμε να ζητάμε πολιτική αλλαγή. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φθείρει τη χώρα. Για να κρατηθούν στην εξουσία δεν διστάζουν να δημιουργήσουν νέες στρατιές συμβασιούχων, αλλά και να σβήσουν πρόστιμα ημετέρων.

Είμαστε ένα κόμμα εθνικής ευθύνης. Το κράτος έχει συνέχεια. Οι συμφωνίες μας δεσμεύουν, ως προς τους στόχους όμως, όχι ως προς τα μέσα για να επιτευχθούν οι στόχοι αυτοί, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Αυτό είναι το δικό τους μνημόνιο, δεν θα είναι όμως η δικιά μας πολιτική.

Χρειάζεται ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής που θα δώσει ανάσα στην αγορά και θα αποκαταστήσει την αξιοπιστία της χώρας, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι οι ευρωπαϊκές κάλπες δείχνουν πως ο λαϊκισμός ηττάται.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε