Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μιχαλολιάκος: Στο δ@@@@@ ο κάθε Μούιζνιεκς (VIDEO)

Μιχαλολιάκος: Στο δ@@@@@ ο κάθε Μούιζνιεκς (VIDEO)

Στον… αγύριστο έστειλε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος τον Ευρωπαίο Επίτροπο για τα Ανθρώπινα δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς.

Ένα video από ομιλία του κ. Μιχαλολιάκου από τις 3 Φεβρουαρίου κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής τα βάζει με τον Λετονό επίτροπο, που πριν μερικές μέρες βρέθηκε στην Αθήνα.

«Ανησυχούν όχι μόνο οι ντόπιοι υποτακτικοί της ξενοκρατίας αλλά και τα μεγάλα τους αφεντικά σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Έτσι μάθαμε ότι βρίσκεται στην Αθήνα ο Ευρωπαίος επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, κάποιος κύριος Μούιζνιεκ. Ένας Μούιζνιεκ θα μας πει τι θα κάνουμε στην Ελλάδα. Στο διάολο ο κάθε Μουίζνιεκ, οι κάθε New York Times, το κάθε Παρατηρητήριο του Ελσίνκι», είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ήταν η αντίδραση στις δηλώσεις του κοινοτικού επιτρόπου στον ΣΚΑΙ, όπου είχε δηλώσει ότι «…το ελάχιστο που πρέπει να γίνει είναι να διωχθούν μέλη της Χρυσής Αυγής. Υπάρχουν καταγεγραμμένες υποθέσεις για τις οποίες δεν έχει γίνει κάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γερμανοί νεοναζί συναντήθηκαν με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Χρυσή Αυγή για νεοναζί Γερμανούς: Νομίζαμε ότι είναι δημοσιογράφοι!

Ωμή παραδοχή Μιχαλολιάκου: Έχουμε φίλους στην αστυνομία και το στρατό

Χρυσή Αυγή: Φόβος και τρόμος για μαθητές, καθηγητές και γονείς

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε