Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μιχελάκης: «Ο κ. Παπανδρέου συμφωνεί με τις απόψεις Πάγκαλου;»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επίθεση στον Θεόδωρο Πάγκαλο μετά τις δηλώσεις του στην El Mundo εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέα Δημοκρατίας και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πει αν συμφωνεί.

“Μετά τον “Τιτανικό”, τη “διεφθαρμένη χώρα”, ήρθαν τα “τανκς” του κ. Πάγκαλου. Και αυτό μετά την απαράδεκτη δήλωσή του πως δήθεν η δημοκρατία επέστρεψε στην Ελλάδα το 1981″, τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος κατηγόρησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πως ενσυνείδητα αυτοϋπονομεύει την οικονομία.

“Ξέρει τις παρενέργειες που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις και όμως προχωράει σε αυτές και μάλιστα μέσα από ξένα έντυπα. Ο κ. Παπανδρέου συμφωνεί με τον κ. Πάγκαλο; ” διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Παράλληλα επανέλαβε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο αλλά δε θα αποχωρίσει από τη Βουλή, κατηγορώντας την κυβέρνηση για εκβιαστικά διλήμματα.

Ο Γιάννης Μιχελάκης αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η βουλευτής Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο και ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να επιβληθεί κομματική πειθαρχία, ο τόνισε πως θα ληφθούν επ’ αυτού αποφάσεις το επόμενο διάστημα.

Διευκρίνισε δε πως δεν υπάρχει σε εξέλιξη καμία διαδικασία αποβολής της ΝΔ από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. “Δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία. Αν είχε τεθεί αυτό το θέμα θα είχε τεθεί στη Σύνοδο Κορυφής”, είπε.

Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ επανέλαβε την ανάγκη να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και να εφαρμοστούν άμεσα πολιτικές που θα προκαλέσουν δημιουργικό “σοκ” και επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ο κ. Μιχελάκης ξεκαθάρισε πως το κόμμά του δεν μπορεί να συμφωνήσει στο λάθος τονίζοντας πως “είμαστε υπέρ της επίτευξης των βασικών στόχων, δηλαδή του εκμηδενισμού του ελλείμματος και της μείωσης του χρέους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγκαλος: “Επιστροφή στη δραχμή σημαίνει τανκς στις τράπεζες”

Τι είπε ο Υπουργός Άμυνας για τα… τανκς του Θ. Πάγκαλου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε