Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μπακογιάννη:”ευκαιριακή συμμαχία προσώπων”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Ντ. Μπακογιάννη σήκωσε το γάντι που της πέταξαν Σαμαράς και Αβραμόπουλος.

Στην ομιλία της σε κομματικά στελέχη στο Περιστέρι η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην συμμαχία Σαμαρά-Αβραμόπουλου και είπε “έχετε μια πρόταση περιχαράκωσης η οποία αλλάζει από ημέρα σε ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες για να εξυπηρετήσει μια ευκαιριακή συμμαχία προσώπων”.

Άφησε αιχμές και για τους δύο και ανέφερε χαρακτηριστικά “προτείνουν να κλειστούμε στον εαυτό μας και μετά με το καλό να δούμε ποιους θα μπορέσουμε να τραβήξουμε στη Νέα Δημοκρατία. Αλλά έχει σημασία και ποιοι το προτείνουν. Ποια ήταν η δική τους πορεία”.

Για τις εκλογές ανάδειξης αρχηγού η Ντόρα Μπακογιάννη έβαλε το δίλλημα: περιχαράκωση ή άνοιγμα στην κοινωνία. Ειδικότερα για την πρόταση της το κόμμα να διευρύνει την επιρρροή του και προς το κέντρο είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει “όχι με ευκαιριακές συμμαχίες και με κινήσεις τακτικής, αλλά με συστηματική εξωστρεφή δράση”.

Επιπλέον η πρώην υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε τα “πανίσχυρα, αδίστακτα συμφέρονται ισχυρά” και “εργολάβους λάσπης” που πολεμούν την υποψηφιότητα της και τη ΝΔ.

Ειδικότερα εμφανίστηκε ενοχλημένη με δημοσκόπηση που αναφερόταν στην οικογένεια της και το φύλλο της ως τα “μειονεκτήματα” της. “Όπως όλοι σας αγαπώ και εγώ την οικογένειά μου και είμαι περήφανη γι’ αυτήν”. 

Ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει αποφασισμένος να μην απαντήσει στις αιτιάσεις της κας Μπακογιάννη, ενώ την Τετάρτη ακύρωσε την προγραμματισμένη του περιοδεία στο νομό Έβρου λόγω τροφικής δηλητηρίασης.

Με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ο Δ. Αβραμόπουλος (δείτε το βίντεο) σχολίασε ότι “κάποιοι δεν ήθελαν το άνοιγμα στη βάση της ΝΔ” και είπε ότι δεν θα επιτρέψει να οδηγηθεί η κατάσταση σε “προσωπική σύγκρουση”.   

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε