Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπαλάφας: Δεν είμαι καμιά λουλού, είμαι του γιαπιού! [vid]

Μπαλάφας: Δεν είμαι καμιά λουλού, είμαι του γιαπιού! [vid]

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ατάκα του Γιάννη Μπαλάφα, ο οποίος φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΪ.

 

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής, αναφερόμενος στα μέτρα που ψηφίζει και εφαρμόζει η κυβέρνηση, είπε χαρακτηριστικά: “Λες να είμαι καμιά λουλού που ο πατέρας μου και η μάνα μου με έκαναν πολιτικό; Ξέρω την πιάτσα, του γιαπιού είμαι εγώ. Καμία ωραιοποίηση, καμία καταστροφολογία, υπάρχει σχέδιο να βγούμε από την κρίση”.

Επιχειρώντας να απαντήσει στην κριτική που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τις υποσχέσεις πως θα μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ, ο κ. Μπαλάφας αρχικά υποστήριξε ότι “στο διάστημα της δικής μας θητείας έχουμε προχωρήσει σε δύο μειώσεων του ΕΝΦΙΑ”. Στη συνέχεια, δε, υποσχέθηκε ότι “μέχρι το τέλος της θητείας μας θα εξαφανίσουμε τον ΕΝΦΙΑ”.

Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι ο κόσμος είναι ζορισμένος από την αύξηση της φορολογίας, ενώ στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι “σακατέψατε τον ΕΝΦΙΑ” ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απάντησε “έχετε δίκιο το σακατέψαμε το ΕΚΑΣ επειδή οι δανειστές το θεώρησαν επίδομα”.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε