Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μπαμπινιώτης: Γιατί αποδέχτηκα τη θέση του υπουργού Παιδείας

Ο χρόνος είναι μικρός για να περιμένει κανείς σημαντικά πράγματα, είπε ο νέος υπουργός Παιδείας, εξηγώντας γιατί αποδέχτηκε το κάλεσμα του Λουκά Παπαδήμου να αναλάβει το υπουργείο Παιδείας.

«Οι δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα δεν χωρούν αρνήσεις, όταν κάποιος καλείται να προσφέρει» δήλωσε ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης στον ραδιοσταθμό Radio 9, λίγες ώρες μετά τον μίνι ανασχηματισμό, που τον έφερε στη θέση του υπουργείου Παιδείας, αντί της Άννας Διαμαντοπούλου, που πλέον είναι υπουργός Ανάπτυξης.

«Πάω με μία διάθεση μόνο να προσφέρω κάποιες υπηρεσίες αυτό το διάστημα. Δεν έχω πολιτικές βλέψεις, ούτε είχα υπόψη μου να αναλάβω τέτοια πόστα.

Κάνω μία εξαίρεση στον εαυτό μου και τη συνείδησή μου γιατί η χώρα περνά δύσκολες στιγμές που δεν χωρούν αρνήσεις όταν κάποιος καλείται να προσφέρει, και νομίζω ότι κάτι θα προσφέρω» τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος υπουργός Παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το παρασκήνιο του ανασχηματισμού – Η… ΝΔ έστειλε τη Διαμαντοπούλου στο Ανάπτυξης – Πότε έγινε η πρόταση στον Γ. Μπαμπινιώτη

Ποιός είναι ο νέος υπουργός Παιδείας

Μίνι ανασχηματισμός – Αλλάζουν υπουργεία Χρυσοχοΐδης- Διαμαντοπούλου – Νέος υπουργός Παιδείας ο Γ. Μπαμπινιώτης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε