Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μπαρόζο: Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και η Χρυσή Αυγή φταίνε που έχω καιρό να έρθω στην Ελλάδα

Μπαρόζο: Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και η Χρυσή Αυγή φταίνε που έχω καιρό να έρθω στην Ελλάδα

Mπορεί να μην είπε ονόματα κομμάτων, αλλά όταν ο Πρόεδρος της ΚΟΜΙΣΙΟΝ κλήθηκε να εξηγήσει γιατί έχει καιρό να επισκεφθεί την χώρας μας είπε:

“Η κοινή γνώμη στα κράτη- μέλη ακούει συχνά πολιτικούς ηγέτες από την άκρα αριστερά, το κέντρο και την άκρα δεξιά, οι οποίοι υιοθετούν «ανεύθυνη στάση» επιρρίπτοντας όλες τις ευθύνες για τις κακές ειδήσεις που αφορούν τη χώρα τους, στις Βρυξέλλες.”

O Ζ. Μπαρόζο αναφέρθηκε και σε «προβλήματα επικοινωνίας» που συχνά παρουσιάζονται μεταξύ των κρατών- μελών και των Βρυξελλών, τα οποία -όπως είπε- αποδίδονται σε λάθος «ευρωπαϊκά μηνύματα» που εκπέμπονται συχνά.

Τη δέσμευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να παραμείνει η Ελλάδα μέλος του ευρώ εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρός της Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, σε ομιλία του στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πολιτικής στις Βρυξέλλες.

O Ζ. Μπαρόζο αναφέρθηκε στη ανάγκη τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρωζώνη να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει για την εκπλήρωση αυτού του στόχου και τόνισε ότι τα κράτη- μέλη θα πρέπει να επιδείξουν αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, εξετάζοντας διάφορους τρόπους για την τόνωση της ανάπτυξης στη χώρα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μόνο με την άδεια Σαμαρά τα ταξίδια υπουργών σε εσωτερικό…

«Χέρι» στους προϋπολογισμούς των κρατών-μελών βάζει η Ε.Ε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε