Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μπεγλίτης σε Ντινόπουλο: “‘Εκανες την Βουλή πρωινάδικο”

“Βουλιάζετε από τα πράσινα υποβρύχια”, είπε μεταξύ άλλων στον υφυπουργό Αμυνας ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος.

“Είσαστε όλοι στα πράσινα υποβρύχια. Τώρα θυμηθήκατε τον κ. Τσοχατζόπουλο; Τώρα που βουλιάζετε πολιτικά από το πράσινο υποβρύχιο πετάτε τον ύπαρχο για τον καπετάνιο. Είσαστε το κόμμα της μεταπολίτευσης που είστε συνδεδεμένοι με τα σκάνδαλα και πετάτε στη θάλασσα τα ιστορικά σας στελέχη. Μετατρέψατε την άμυνα της πατρίδας σε διακίνηση μαύρου χρήματος.”

Οι κουβέντες αυτές από τα χείλη του κ. Ντινόπουλου, άναψαν τα αίματα στη Βουλή.

“Μιλάτε με πρακτικές πρωινάδικου τηλεόρασης”, απάντησε ο υφυπουργός Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης.
Και συνέχισε: “Μας ακούνε οι πολίτες. Ακούνε να απαξιώνει ένα κομμάτι της Ν.Δ. τους αμυντικούς εξοπλισμούς της χώρας για τους οποίους πρέπει να είναι υπερήφανος ο λαός. Και βρίσκεται ένας βουλευτής της Ν.Δ. να απαξιώνει ένα υποβρύχιο που είναι καμάρι για τη χώρα!”

Φυσικά όλα αυτά δεν έμειναν αναπάντητα από τον βουλευτή της ΝΔ: “Τα περί πρωινάδικων τα αντιπαρέρχομαι γιατί σας έχω δει σε φοβερούς πρωινάδικους μονολόγους στην κρατική τηλεόραση όπου δεν υπάρχει αντίλογος. Άμα τόσο πολύ καλά είναι τα υποβρύχια γιατί ψάχνετε αγοραστές να τα μεταπουλήσετε σε τρίτες χώρες. Μη διολισθαίνετε σε πρακτικές πρωινάδικου. Εγώ θυμάμαι δήλωση σας ότι από τους εξοπλισμούς πολλοί πλουτίσαμε να κάνατε καριέρες. Ποιοι είναι αυτοί;”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Βουλή συζητά την παραπομπή ‘Ακη – “Θέλουμε διαφάνεια” λέει το ΠΑΣΟΚ – “Υπάρχουν ακόμα έντιμοι” απαντά η ΝΔ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε