Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπεντενιώτης ο νέος γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ;

Μετά την υπουργοποίηση του κ. Χρ. Παπουτσή και την άρνηση του κ. Μιλτ. Παπαϊωάννου να τον διαδεχθεί, η θέση του

Γραμματέα της ΚΟ παραμένει κενή, όπως και μία τουλάχιστον θέση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνονται προβλήματα συντονισμού και ενημέρωσης της ΚΟ, σε μια περίοδο κατά την οποία επίκειται η ψήφιση σημαντικών νομοσχεδίων και ενώ αναμένεται η έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής στις αρχές του επόμενου μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα πρόσωπα που θεωρούνται από τα επικρατέστερα για την ανάληψη της θέσης του Γραμματέα της ΚΟ είναι ο κ. Μπεντενιώτης, ο οποίος συγκεντρώνει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά, να μπορεί δηλαδή να γεφυρώσει διαφορές, να λειτουργήσει εκτονωτικά σε περιπτώσεις εντάσεων και να διατηρεί σε ικανοποιητικό βαθμό επικοινωνία με βουλευτές και με την ηγεσία.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ θα συνεδριάσει το προσεχές διάστημα εν όψει της νέας περιόδου και ως τότε εκτιμάται ότι θα έχει τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα με τον Γραμματέα της ΚΟ. Πέραν αυτού, και ενώ ο κ. Π. Ευθυμίου πιστεύεται ότι θα παραμείνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, το κυβερνών κόμμα αναμένεται να επιστρέψει στο μοντέλο των τριών εκπροσώπων.

Στα ονόματα που ακούγονται για την πλήρωση των δύο θέσεων συμπεριλαμβάνονται αυτά των κκ. Γ. Φλωρίδη και Χρ. Πρωτόπαπα, καθώς και του κ. Ηλ. Μόσιαλου, ο οποίος μπορεί να μην έχει κοινοβουλευτική εμπειρία αλλά είναι γνώστης πολλών θεμάτων που θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους επόμενους μήνες.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε