Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μπλόκα” παντού σε υπουργούς και βουλευτές – Αποδοκίμασαν και τον Σ. Ξυνίδη

“Μπλόκα” παντού σε υπουργούς και βουλευτές – Αποδοκίμασαν και τον Σ. Ξυνίδη

Τρία κρούσματα μέσα σε μια μέρα “θερμή” υποδοχή σε δυο υπουργούς και μια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ήρθαν να προστεθούν σε άλλα τουλάχιστον 13 “σκηνικά” προπηλακισμών ακόμη και επιθέσεων εναντίον πολιτικών.

Μετά τον υφυπουργό Εργασίας Γ. Κουτσούκο στο Αίγιο που τον υποδέχθηκαν με συνθήματα οι εργαζόμενοι στα Αμυντικά Συστήματα, πήρε σειρά στα Τρίκαλα η Σούλα Μερεντίτη την οποία αποδοκίμασαν πολίτες διακόπτοντας την τηλεοπτική της συνέντευξη. Το επεισόδιο δεν ήταν όμως το τελευταίο. Λίγο αργότερα “θερμή” υποδοχή επιφύλαξαν πολίτες στον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη στην ιδιαίτερή του πατρίδα την Ξάνθη.

Προσερχόμενος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της πόλης αποδοκιμάστηκε έντονα από ομάδα 40 ατόμων, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Ο κ. Ξυνίδης προτίμησε να περάσει από μπροστά τους, παρότι τον συμβούλεψαν να πάει από την πίσω πόρτα.

Πέρα από τις αποδοκιμασίες δεν σημειώθηκε άλλο επεισόδιο και ο κ. Ξυνίδης συμμετείχε κανονικά στην ημερίδα του Επιμελητηρίου, όμως και πάλι εξερχόμενος “τα άκουσε” από τους συγκεντρωμένους.

Τα τελευταία 24ωρα η ατμόσφαιρα… μυρίζει μπαρούτι, αφού δεν ήταν μόνο ο… αφησοπόλεμος σε Θράκη και Αλεξανδρούπολη ή οι αφίσες σε Αγρίνιο και Άρτα, αλλά και τα συνθήματα στα Τρίκαλα κατά των βουλευτών, είχαμε ακόμη και χειροδικίες, όπως αυτή εναντίον του Νίκου Τσώνη στη Λαμία, αλλά και εναντίον του Αλ. Αθανασιάδη αμέσως μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Σχεδόν σε όλες τις πόλεις οι βουλευτές δοκιμάζονται έντονα, όμως δεν μπαίνουν στο στόχαστρο μόνο οι κυβερνητικοί, αλλά και ορισμένοι από τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης:
Διαδηλωτές εναντίον Σούλας Μερεντίτη – Εισέβαλαν σε τηλεοπτικό στούντιο και διέκοψαν τη συνένετυξή της

Επεισοδιακή “υποδοχή” στον υφυπουργό Εργασίας

Άρτα: Αγανακτισμένοι έφτιαξαν αφίσα με τους “ανεπιθύμητους” βουλευτές

Ο εγκλωβισμένος βουλευτής και οι “τζάμπα μάγκες” – Δείτε το βίντεο

Προπηλάκισαν τον βουλευτή Αθανασιάδη! – Φυγαδεύθηκε από τα ΜΑΤ – Βιντεο

Σκληρή κόντρα ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε