Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μπόλαρης σε Βενιζέλο: Να αναλάβεις τις ευθύνες σου χωρίς υπεκφυγές!

Μπόλαρης σε Βενιζέλο: Να αναλάβεις τις ευθύνες σου χωρίς υπεκφυγές!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.10.2012 | 16:21
Πρώτη δημοσίευση: 04.10.2012 | 16:21

Το ανάρτησε στην ιστοσελίδα του, το είπε πριν από λίγο και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Ο βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης, ζήτησε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ.

Το ίδιο ζητεί και από όλους όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ


«Στην μεγάλη κρίση του 1929-1930 οι ΗΠΑ ανταπεξήλθαν με επιτυχία επειδή επέβαλαν πολιτικές κατανομής του βάρους, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε πολίτη. Εδραίωσαν αίσθημα δικαιοσύνης στην κοινωνία, επιβάλλοντας φόρους μέχρι και 75% στους πλούσιους.

Την ίδια κρίσιμη εποχή στη Γερμανία, η Δημοκρατία της Βαϊμάρης επεχείρησε ισορροπίες με το μεγάλο κεφάλαιο, διόγκωσε υπέρμετρα την ανεργία και εξέθρεψε τον ναζισμό.

Η υπόθεση των λιστών δεν είναι ζήτημα νομικό, διοικητικό ή δημόσιας εικόνας. Ιδιαίτερα όταν η μετρολογία-μετρολαγνεία των νεοφιλελεύθερων συνταγών των Μέρκελ-Σόϊμπλε εστιάζει αποκλειστικά σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα. Αγνοώντας την κοινωνική συνοχή, την κοινωνική δικαιοσύνη.

Η υπόθεση της φορολόγησης των φοροφυγάδων, των φοροκλεπτών, των offshore και των λιστών είναι μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα.

Όσοι έχουν ευθύνη, καλούνται να την αναλάβουν. Τώρα ! Χωρίς υπεκφυγές!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βενιζέλος στην Κ.Ο.: Υπό όρους τα μέτρα στην Βουλή -...    Διαδώστε αυτό το άρθρο