Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μπράβο της Ντόρας για τις συλλήψεις τρομοκρατών

Μπράβο της Ντόρας για τις συλλήψεις τρομοκρατών
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.12.2010 | 14:35
Πρώτη δημοσίευση: 06.12.2010 | 14:35

Θετική εξέλιξη, χαρακτήρισε η προέδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, τις πρόσφατες επιχειρησιακές επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας στο μέτωπο κατά της τρομοκρατίας.

Η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με πρόσφατη την απόφαση της Δικαιοσύνης για την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, αλλά και «με νωπές ακόμα τις μνήμες από μία Αθήνα παραδομένη στις συμμορίες των κουκουλοφόρων, το πολιτικό σύστημα οφείλει να δημιουργήσει αναχώματα σε όσους απεργάζονται αναβίωση τέτοιων γεγονότων».

Πρόσθεσε πως το πολιτικό σύστημα «οφείλει να δείξει μηδενική ανοχή στη βία» και κατέληξε: «Στη Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύουμε ότι η κοινωνική και πολιτική απομόνωση, αλλά και η οριστική εξάρθρωση της τρομοκρατίας με την παραπομπή όλων των εμπλεκομένων στη Δικαιοσύνη, καθώς και η τήρηση του νόμου, πρέπει να αποτελούν αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Ελληνικής Πολιτείας και αυτονόητο πεδίο συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων».   Διαδώστε αυτό το άρθρο