Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Μυρίζει μπαρούτι η Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ

Σε μία κλωστή κρέμεται η ομαλή πορεία της ΝΔ προς την εκλογή αρχηγού. Σημείο τριβής…

το αν θα ψηφίσουν και οι φίλοι. 

Ο Δ.Αβραμόπουλος δηλώνει αποφασισμένος να θέσει σε ψηφοφορία την πρότασή του στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου. Σήμερα μάλιστα μιλώντας στη ΝΕΤ επιτέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή και προσωπικά στον πρόεδρό της, Δ.Σιούφα, ότι ήταν αναρμόδιοι να απορρίψουν την πρότασή του. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη επιμένει ότι πρέπει να ψηφίζουν μόνον όσοι εγγράφονται μέλη, ακόμη και την ημέρα της ψηφοφορίας. Εφόσον το θέμα τεθεί σε ψηφοφορία, θεωρείται μάλλον σίγουρο ότι Σαμαράς και Ψωμιάδης θα ταχθούν υπέρ της πρότασης Αβραμόπουλου, συγκροτώντας ένα άτυπο “μέτωπο” των 3 κατά της Ντόρας.

Γρίφος παραμένει η στάση του Κ.Καραμανλή, που προς το παρόν σιωπά και προτιμά τις διαδοχικές ολιγοήμερες διακοπές. 

Ήδη πάντως η στάση των “Καραμανλικών” προκαλεί κόντρες. Ο Δ.Αβραμόπουλος από τη ΝΕΤ  είπε πως δεν πιστεύει ότι η υπογραφή των περισσότερων συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού υπέρ της Ντόρας δείχνει ότι έχει δοθεί κάποιου είδους δαχτυλίδι. 
Απαντώντας εμμέσως από το MEGA η κ.Μπακογιάννη δήλωσε Καραμανλική τα 12 χρόνια που ο Καραμανλής ήταν πρόεδρος και -φωτογραφίζοντας τους αντιπάλους της- πρόσθεσε πως είναι γελοίο να ακούγεται ότι το κόμμα θα παραδοθεί στους “Μητσοτακικούς”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε