Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μυστική συνάντηση Καμμένου-Βουλγαράκη στη Βουλιαγμένη

Μυστική συνάντηση Καμμένου-Βουλγαράκη στη Βουλιαγμένη

Σε trendy cafe της Βουλιαγμένης συναντήθηκαν πριν από περίπου ενάμιση μήνα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βουλγάρακης.

Η αποκάλυψη από το Έθνος της Κυριακής έρχεται λίγες μέρες μετά τις… βολές του πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννη Κουράκου, πως πίσω από το κόμμα του Πάνου Καμμένου βρισκόταν ο πρώην υπουργός.

Βουλγάρακης και Καμμένος συνυπήρξαν στη Νέα Δημοκρατία για πολλά χρόνια. Όμως σύμφωνα με πρώην στελέχη των ΑΝ.ΕΛ. η συνάντησή τους και μάλιστα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, ίσως να εξηγεί πολλά.

Οι δυο άνδρες επέλεξαν να συναντηθούν στη Βουλιαγμένη για να μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά και χωρίς το φόβο μήπως κάποιος τους ακούσει ή τους δει. Για τη συνάντηση ήξεραν κάποια στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά χωρίς να θεωρήσουν πως κάτι… τρέχει. Άλλωστε, Βουλγάρακης-Καμμένος ήταν παλιοί γνώριμοι και… συγκάτοικοι στο υπουργείο Ναυτιλίας επί κυβέρνησης Καραμανλή.

Αλλά όταν πριν από μερικές μέρες ο Γιάννης Κουράκος κατήγγειλε πως ο Γιώργος Βουλγάρακης του τηλεφώνησε και (φέρεται να) του είπε «Γιάννη, τώρα που βρήκαμε λεφτά, εσύ φεύγεις;», η συνάντηση επανήλθε στην επικαιρότητα. Και όσοι γνώριζαν για εκείνο το ραντεβού, άρχισαν να αναρωτιούνται αν ο πρώην υπουργός βρίσκεται πίσω από πιθανή χρηματοδότηση του Πάνου Καμμένου και γιατί μίλησε σε πρώτο πληθυντικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα παραίτηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες- Φεύγει ο Λάμπρος – Φοίβος Μοσχοβίτης

Καμμένος στο twitter: Ο Άδωνις είναι ο εθνικός μας μ@@@@@@!

Γιάννης Κουράκος: Το τηλεφώνημα του Βουλγαράκη σφράγισε την απόφασή μου να παραιτηθώ

Βουλγαράκης: Όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν εξυπηρετούν ύποπτα συμφέροντα

“Ο Βουλγαράκης είναι πίσω από τον Καμμένο”, κατήγγειλε βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αποχώρησε!

Παραιτήθηκε και ο Πρόεδρος της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

“Όποιος δεν αντέχει στους Ανεξάρτητους Έλληνες να φύγει μέσα στο επόμενο 24ωρο”



Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε