Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ν. Νικολόπουλος: η παράταξη ποτέ δεν δέχθηκε κηπουρούς!

Ν. Νικολόπουλος: η παράταξη ποτέ δεν δέχθηκε κηπουρούς!

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή τη διαγραφή του από την Κ.Ο. της ΝΔ

Ο κ. Νικολόπουλος άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά στις επόμενες κινήσεις του αναφέροντας πως δεν προτίθεται να μετακινηθεί σε άλλο κόμμα ούτε και να διεκδικήσει τη δημαρχία της Πάτρας.
«Δεν μεταπηδώ σε καμία άλλα κοινοβουλευτική ομάδα! Δεν αισθάνομαι καμία ανασφάλεια και δεν επιζητώ νέα στέγη» τόνισε, προσθέτοντας επίσης, πως στα σχέδιά του αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε οι αυτοδιοικητικές εκλογές και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Πάτρας.
«Αγαπάω την πόλη μου, υπερβολικά. Στηρίζω και πιστεύω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προέχει όμως ο αγώνας μου στη Βουλή και στο λαό για να… συνεχίσει να υπάρχει Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού όπως καλά ξέρετε και μαθαίνετε, λόγω των μεγάλων περικοπών, σε λίγο μπορεί να μην υπάρχουν ούτε Δήμοι» υπογράμμισε.
Αναφορικά με το «μυστήριο» της διαγραφής του, ο βουλευτής σημείωσε πως δύο εβδομάδες από την ανακοίνωση της αποπομπής του από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. και μία εβδομάδα από την μέρα που μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου πληροφορήθηκε πως υπήρξε απόφαση διαγραφής του και από το κόμμα, δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα καμία επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση και καμία ανακοίνωση.

«Κατόπιν τούτου, ειλικρινά δεν ξέρω αν είμαι ο πρώτος… μυστικά διαγραμμένος Έλληνας βουλευτής από το κόμμα του» σημείωσε ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος επαναλαμβάνοντας πως δεν τηρήθηκαν οι καταστατικές λειτουργίες (δεν του γνωστοποιήθηκε κατηγορητήριο και δεν κλήθηκε σε απολογία, ενώ δεν έχει εκλεγεί και Επιτροπή Δεοντολογίας της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας) εξέφρασε τον φόβο πως οι δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν «λένε ψέματα» και ότι, στο πρόσωπό του ακολουθήθηκε μια πρωτόγνωρη, «αυτόματη» και αντιδημοκρατική διαδικασία.

Προφανώς, τόνισε ο κ. Νικολόπουλος κάποιοι αισθάνθηκαν πανικό, και αποφάσισαν να “κλαδέψουν” τον ίδιο όταν είδαν πως δεν μπορούν να τον “μπολιάσουν” με ιδέες ξένες προς την ιδεολογία του και την ιδεολογία της παράταξης.

Ο κ. Νικολόπουλος επεσήμανε πως από εδώ και πέρα, ο ίδιος θα παραμείνει ενεργό μέλος της Βουλής, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η πλειοψηφία της παρούσας Βουλής απαρτίζεται από πολιτικούς που συμμερίζονται τις απόψεις του και γνωρίζουν ότι οι νοοτροπίες που θέλουν τα κόμματα «άλλα να λένε πριν τις εκλογές και άλλα να κάνουν μετά από αυτές» πρέπει να συντριβούν οριστικά και αμετάκλητα

Επιπλέον, ο Αχαιός βουλευτής κάλεσε τα 40 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που είχαν υπογράψει το αίτημα να τεθεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής για την εκλογή νέου Γραμματέα, η αναστολή της προεκλογικής δέσμευσης για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, να μην σταματήσουν. «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αισθάνομαι πως δεν έχω κανένα δικαίωμα να εκμεταλλευτώ την εμπιστοσύνη τους και κατά συνέπεια, σχίζω τα χαρτιά με τις υπογραφές τους. Η σκυτάλη της ευθύνης όμως περνάει στα χέρια τους» ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας επίσης: « Ελπίζω και εύχομαι, το σιωπητήριο μήνυμα που ο κ. Σαμαράς ήθελε να στείλει με την διαγραφή μου, να μην βρει πολλά ευήκοα ώτα μέσα στην παράταξή μας, η οποία ποτέ της δεν ανέχτηκε να λειτουργεί με… κηπουρούς, παρά τις μεγάλες πιέσεις που όλοι υφίστανται, και τις οποίες και εγώ ένιωσα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε