Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πολιτική θύελλα κατά της κυβέρνησης για τους βανδαλισμούς στην Ερμού

Πολιτική θύελλα κατά της κυβέρνησης για τους βανδαλισμούς στην Ερμού

Τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή δείχνει ως ηθικό αυτουργό των βανδαλισμών των καταστημάτων το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Ερμού η ΝΔ με ανακοίνωσή της.

Όπως τονίζει: «Μια νέα επίθεση της Κυβέρνησης εναντίον της Δικαιοσύνης δεν αποτελεί είδηση. Είναι πλέον καθημερινή συνήθεια πολλών στελεχών της. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που Υπουργός Δικαιοσύνης εκφράζει από το βήμα της Βουλής την έντονη δυσαρέσκειά του για μία δικαστική υπόθεση και προεξοφλεί νέα εκδίκασή της, με άλλη σύνθεση του Δικαστηρίου. Για μια ακόμη φορά, ο Υπουργός Δικαιοσύνης με την παρέμβασή του σε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολής Αθηνών υπερέβη τα όρια και, με τη συμπεριφορά του αυτή, απλά ρίχνει λάδι στη φωτιά. Είναι προφανές ότι τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, βανδαλισμοί και καταστροφές στο κέντρο της Αθήνα από κουκουλοφόρους και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν ηθικό αυτουργό, που δεν είναι άλλος από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Σταύρο Κοντονή».

————> Καρέ – καρέ ο βανδαλισμός της Ερμού από κουκουλοφόρους – Έσπαγαν ανενόχλητοι από το Μοναστηράκι ως το Σύνταγμα

Και το Ποτάμι με ανακοίνωσή του αναφέρει: 

«Οι λεηλασίες στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται πως δεν αποτελούν πρόβλημα για την κυβέρνηση. Έχουν γίνει μόνιμο φαινόμενο και απλώς τις παρακολουθεί με ανοχή. Δεν νοιάζεται για τις καταστροφές περιουσιών και για τις εικόνες της πόλης που κάνουν το γύρο του κόσμου. Γι’ αυτό παράλληλα με τη γνωστή πλέον αφασία του αρμόδιου-αναρμόδιου υπουργού κ. Τόσκα, δεν ανησύχησαν και οι συνάδελφοί του που τις αντιμετωπίζουν ως κάτι περίπου φυσιολογικό. Οι υπουργοί έχουν άλλες δουλειές. Συναγωνίζονται ποιος θα κάνει τις περισσότερες και τις οξύτερες επιθέσεις κατά της δικαιοσύνης».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε