Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 19 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΝΔ: «Κανείς δεν μιλά για εκλογές μετά το Πάσχα»

ΝΔ: «Κανείς δεν μιλά για εκλογές μετά το Πάσχα»
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.12.2011 | 20:47
Πρώτη δημοσίευση: 27.12.2011 | 20:47

Τη συμφωνία της ΝΔ στην παράταση του βίου της κυβέρνησης αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Τη συμφωνία της ΝΔ στην παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου αποκάλυψε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «κανείς δεν μιλάει για εκλογές για μετά το Πάσχα».

«Η όποια αλλαγή της προκαθορισμένης ημερομηνίας της 19ης Φεβρουαρίου εξαρτάται από το PSI και ασφαλώς κανείς δεν μιλάει για μετά το Πάσχα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

Η ΝΔ είχε ήδη συμφωνήσει σε παράταση δύο ή τριών εβδομάδων μετά τη 19η Φεβρουαρίου, πάντα σε συνάρτηση με την εξέλιξη της εθελοντικής ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων (PSI), ωστόσο ο κ. Μιχελάκης αποκάλυψε την Τρίτη ότι ο βίος της κυβέρνησης Παπαδήμου θα κρατήσει λίγες εβδομάδες ακόμη, δεδομένου ότι φέτος το Πάσχα πέφτει στις 15 Απριλίου.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το Κοινοβούλιο θα μείνει ανοικτό το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου.

Η συμφωνία για εκλογές μέχρι το Πάσχα φαίνεται ότι «κλείδωσε» στη συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμάρα, την περασμένη Παρασκευή. Μετά τη συνάντηση, κυβερνητικές πηγές είχαν αναφέρει πως ο κ. Σαμαράς είχε επιβεβαιώσει τη στήριξη της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Στόχος είναι να τεθούν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για τις πολιτικές εξελίξεις, προκειμένου να υπάρξει ηρεμία στο οικονομικό περιβάλλον.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο