Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΝΔ: “Κυβέρνηση υπό προθεσμία”

EUROKINISSI
Η αντίδραση της ΝΔ, στην ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος
Κυβέρνηση υπό προθεσμία χαρακτηρίζει τη νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τον ανασχηματισμό, η ΝΔ.
 
Στην ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, αναφέρει: “ο κ. Παπανδρέου κάνει ανακύκλωση των ίδιων προσώπων και αντί για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας έφτιαξε μία κυβέρνηση υπό προθεσμία, για να εφαρμόσει την ίδια λανθασμένη πολιτική” και προσθέτει:
 
“Ο κ. Παπανδρέου πρώτα παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει. Μετά βάφτισε την αδυναμία “ανασχηματισμό”. Έναν ανασχηματισμό- καραμπόλα, που αποτυπώνει την αποτυχία της πολιτικής του. Κυρίαρχη ομολογία της αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής είναι η αντικατάσταση Παπακωνσταντίνου”.
 
Η ΝΔ στέκεται σε δύο ακόμη στοιχεία:
 
Θεωρεί “ομολογία οργανωτικής ανικανότητας τη δημιουργία μίας κυβερνητικής επιτροπής, στην οποία μετέχουν οι μισοί υπουργοί με σκοπό να συντονίζουν τους άλλους μισούς. Και που για πρώτη φορά, κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, δεν θα λαμβάνουν μέρος οι υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα σμπεράσματά του για την σκοπιμότητα της σύνθεσης μίας τέτοιας Επιτροπής”.
 
Το δεύτερο σημείο, κατά τη ΝΔ, είναι ότι “συνεχίζεται η διάλυση των δύο εθνικών πρωταθλητών της οικονομίας μας, του τουρισμού και της ναυτιλίας. Ειδικά της ναυτιλίας που εξακολουθεί να πηγαινοέρχεται από υπουργείο σε υπουργείο”.
 

Διαβάστε επίσης:

Κυβέρνηση εσωκομματικής εκτόνωσης – Η καυτή πατάτα στον Βενιζέλο – Εκτός κάποιοι… φίλοι

Η νέα κυβέρνηση – ‘Ολα τα ονόματα ανα υπουργείο

“Βαθύ ΠΑΣΟΚ” και “Ιλαροτραγωδία”, λένε τα κόμματα για τον ανασχηματισμό

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε