Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΝΔ: «Ο πρωθυπουργός παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό αλλά και τον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου πως διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, βρίζει τη ΝΔ και παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και ζήτησε να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του και να πάρει θέση στο θέμα των ταξί.

Ο Γ. Μιχελάκης κάλεσε επίσης τον πρωθυπουργό «να εγκαταλείψει το ρόλο του ξένου και ανεύθυνου παρατηρητή και να δρομολογήσει τη μόνη λύση: Απελευθέρωση του επαγγέλματος, με τους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης».

Αναφερόμενος στα όσα δήλωσε στη συνεδρίαση του αρμοδίου ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Υποδομών, ο εκπρόσωπος της ΝΔ έκανε λόγο για κυνική ομολογία ιδιοκτησιακής αντίληψης των δομών του κράτους, η οποία “επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση αποτελείται από αυτόνομα τσιφλίκια, χωρίς συντονισμό, συνέχεια και συνέπεια”.

Στη δήλωσή του ο Γιάννης Μιχελάκης κάλεσε, επίσης, τους οδηγούς ταξί, σε όλη τη χώρα, να αποκρούσουν τις μεθοδεύσεις κοινωνικού αυτοματισμού, στις οποίες – όπως είπε – επενδύει ο Γιάννης Ραγκούσης και να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών και οδικών αξόνων.

Θα πρέπει, τόνισε, να αντιπαρατάξουν υπευθυνότητα, στην ανευθυνότητα της κυβέρνησης και να επιδείξουν κοινωνική ευαισθησία, απέναντι στην κυβερνητική αναλγησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παπανδρέου: “Ο Σαμαράς θα γινόταν πρωθυπουργός και στην Ελλάδα της δραχμής”…

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε