Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΝΔ: Το 85% διαφωνεί με την πολιτική σας – Κυβέρνηση: Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου

ΝΔ: Το 85% διαφωνεί με την πολιτική σας – Κυβέρνηση: Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου

Νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση έχει ξεσπάσει με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού για την ανάπτυξη.

«Στο γραφείο του πρωθυπουργού τούς είναι ανυπόφορο το γεγονός ότι το 85% των Ελλήνων διαφωνεί με την πολιτική τους» αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ, στην οποία σημειώνεται: «Για όσο καιρό ακόμα θα κυβερνάνε τη χώρα, πρέπει να το συνηθίσουν».

Νωρίτερα από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού είχε εκδοθεί η εξής ανακοίνωση:

Για ποια ανάπτυξη μιλάει η ΝΔ; Το ύφος και το επίπεδο των ανακοινώσεων της Νέας Δημοκρατίας γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορο. Είναι σαφές ότι η απογοήτευση από την έκβαση του σχεδίου «παραιτηθείτε» δεν μπορεί να κρυφτεί.
Σε ότι αφορά την ουσία: η Νέα Δημοκρατία θα ήταν καλύτερο να μην μιλάει για ανάπτυξη. Γιατί όλοι ξέρουν πως εννοεί την ανάπτυξη: ληστρικές συμβάσεις για το δημόσιο, συμπίεση του κόστους εργασίας, ελεύθερες απολύσεις, ροή πλούτου στους φορολογικούς παραδείσους, πάρτι με την διαπλοκή, θαλασσοδάνεια. Εκφυλισμός, που αφορά ακόμα και το ίδιο τους το κόμμα. Δυστυχώς για την Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη, ο ελληνικός λαός ούτε αφελής είναι, ούτε έχει μνήμη χρυσόψαρου.
 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε