Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

ΝΔ “δείχνει” το υπ. Μεταφορών για τις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων

Προχώρησαν σε 48ωρη απεργία μετά την ενθαρρυνση του Αντώνη Σαμαρά, λέει ξεκάθαρα το υπ. Μεταφορών.

Πολιτικά χαρακτηριστικά προσέδωσε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στη μορφή των κινητοποιήσεων, που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες Ταξί, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι η 48ωρη απεργία, που πραγματοποιούν, «είναι απαράδεκτη» και «στερείται κάθε ουσιαστικής αιτιολογίας».

Σύμφωνα με το υπουργείο, ο διάλογος για τους κανόνες απελευθέρωσης του επαγγέλματος, που κατά με τον ν. 3919 έχει συντελεστεί από τη 2α Ιουλίου, έχει ήδη ξεκινήσει με την προ δεκαημέρου επίσημη συνάντησή τους με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου διαλόγου, όπως αναφέρει το υπουργείο, οι προτάσεις των ιδιοκτητών ταξί εστάλησαν μόλις την περασμένη βδομάδα και οι ίδιοι χωρίς καν να περιμένουν την απάντηση του υπουργείου προχώρησαν στη 48ωρη απεργία τους, «προφανώς μετά την πολιτική ενθάρρυνση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Α. Σαμαρά».

«Οι μορφές κινητοποιήσεων, που επέλεξαν οι ιδιοκτήτες των ταξί, είναι όχι μόνο από κάθε άποψη απαράδεκτες, αλλά και δεν πρόκειται να φέρουν κανένα αποτέλεσμα», τονίζει το υπουργείο και προσθέτει ότι «σε κάθε περίπτωση, η απελευθέρωση του επαγγέλματος με κανόνες θα προχωρήσει κανονικά, ο διάλογος θα εξελιχθεί όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το υπουργείο από την πρώτη στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολιόρκησαν επι 9 ώρες το Λεκανοπέδιο και “λάβωσαν” τον τουρισμό!

Έκαψαν ταξί και έσπασαν ένα Panda! Τραμπουκισμοί και χάος στο Ηράκλειο

Θεσσαλονίκη: ”Ακόμα δεν είδατε τίποτα” λένε οι ταξιτζήδες που κατέλαβαν τα διόδια!

Σέρρες: Οδηγοί ταξί κατέλαβαν τον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα!

Πάτρα: Αποκλεισμένο το λιμάνι από τους ταξιτζήδες!

Ταξί έκλεισαν τα διόδια της Νεστάνης 

Τρίκαλα: Κυκλοφοριακό χάος από την πορεία ταξιτζήδων!

Ο νέος τηλεοπτικός καβγάς του προέδρου των αυτοκινητιστών ταξί

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε