Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΝΔ για Προανακριτική: “Έτσι είναι η Ζωή και πως να την αλλάξεις…”

ΝΔ για Προανακριτική: “Έτσι είναι η Ζωή και πως να την αλλάξεις…”

Σε άκρως ειρωνικό ύφος ήταν η απάντηση της ΝΔ στην σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή και με την κάνουν λόγο για “κυβερνητικά χαλκεία” που “προσπαθούν να χειραγωγήσουν την ενημέρωση με πλαστά ρεπορτάζ.”

“Το Κυβερνητικό χαλκείο που δρα εντός του Κοινοβουλίου δεν επιθυμεί η Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης να διερευνήσει την αλήθεια. Γι’ αυτό ενορχήστρωσε τη χθεσινή επικοινωνιακή εκστρατεία αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης, με τη μέθοδο του non paper, που περιείχε φανταστικούς διαλόγους, που δήθεν έλαβαν χώρα κεκλεισμένων των θυρών, κατάλληλα διαμορφωμένους για τη δημιουργία του κλίματος απαξίωσης της Επιτροπής και του Κοινοβουλίου που επιθυμούν οι Κυβερνητικοί εταίροι.
Οι πλαστογράφοι της πραγματικότητας έχουν αποκαλυφθεί στο Πανελλήνιο και δεν μπορούν να κρυφτούν”, τονίζουν μεταξύ άλλων η κα Κωνσταντοπούλου, ο κ. Κοντονής και ο κ. Δρίτσας.

“‘Ετσι είναι η Ζωή και πως να την αλλάξεις”, ξεκινά η ανακοίνωση της ΝΔ.

Και συνεχίζει:

Την πρώτη κιόλας ημέρα συνεδριάσεως της Προακαρκτικής Εξετάσεως για τον κ. Παπακωνσταντίνου και μάλιστα για θέματα διαδικαστικής φύσεως οι μετέχοντες σε αυτή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ πρόλαβαν και φαντάστηκαν:

“Non paper, κυβερνητικά χαλκεία εντός του κοινοβουλίου, χειραγώγηση, αποπροσανατολισμό, παραπληροφόρηση, συσκότιση, συγκάλυψη, κουτόχορτο, πλαστογράφους..
Ισοπεδώνουν την αλήθεια, ως συνήθως.

Προσβάλλουν με αισχρά και γελοία ψεύδη, κόμματα, θεσμούς, διαδικασίες, επαγγελματίες δημοσιογράφους ως συνήθως.

Συκοφαντούν τους πάντες, ως συνήθως…

Αποδεικνύουν δυστυχώς ότι έτσι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού και πως να τον αλλάξεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ – Πλαστά τα ρεπορτάζ για την προανακριτική

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε