Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΝΔ για τις μολότοφ στα Εξάρχεια: Αδιάφορη και ανίκανη η κυβέρνηση

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)

Οι νέες επιθέσεις στα Εξάρχεια, γύρω από το Πολυτεχνείο, γίνονται ξανά θέμα αντιπαράθεσης ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του, επιτίθεται στον πρωθυπουργό για τη φράση του κατά την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή πως “η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα επίκαιρο”.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση ως αδιάφορη σε ό,τι αφορά στα καθημερινά προβλήματα και ανίκανη να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών. Και επαναλαμβάνει πως όταν εκείνη γίνει κυβέρνηση, θα πατάξει την ανομία και την εγκληματικότητα.

Όλο το κείμενο της ανακοίνωσης

«Για μια ακόμη φορά, οι αποκαλούμενες από τον αρμόδιο Υπουργό “συλλογικότητες των Εξαρχείων” κατέλυσαν κάθε έννοια ευνομούμενου Κράτους. Εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον διμοιριών των Μ.Α.Τ. και διέκοψαν, για πολλές ώρες, την κυκλοφορία στην οδό Πατησίων.

Για μια ακόμη φορά, ο ισχυρισμός που ανέπτυξε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή – απαντώντας σε ερώτηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη – ότι “η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα επίκαιρο”, διαψεύδεται έμπρακτα.

Για μια ακόμη φορά, αποδεικνύεται η αδιαφορία της Κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τα καθημερινά προβλήματα, αλλά και η ανικανότητά της να ανταποκριθεί σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις όπως η ασφάλεια των πολιτών.

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι, ως αυριανή Κυβέρνηση, θα έχει στις προτεραιότητές της το σεβασμό των νόμων και της τάξης, την πάταξη της ανομίας και της εγκληματικότητας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε