Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΝΔ προς Κώστα Μπακογιάννη: Zήτα τη στήριξή μας, αν τη θέλεις

ΝΔ προς Κώστα Μπακογιάννη: Zήτα τη στήριξή μας, αν τη θέλεις

Σε νέο μεγάλο πονοκέφαλο για τη ΝΔ τείνει να εξελιχθεί η πιθανή υποψηφιότητα για τη δημαρχία Καρπενησίου του Κώστα Μπακογιάννη, γιού της Ντόρας και του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Κώστας Μπακογιάννης σκοπεύει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του την Κυριακή, έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του. Θα είναι η δεύτερη περιοχή μετά τα Χανιά, που η πρώην υπουργός εξωτερικών θα “κατεβάσει” δικό της υποψήφιο.

Μόνο που για τη ΝΔ τα δεδομένα για την Ευρυτανία είναι πολύ διαφορετικά απο αυτά των Χανίων.

Το NewsIt διερεύνησε τις προθέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και το πώς σκοπεύει να κινηθεί ο Κ. Μπακογιάννης. Το αποτέλεσμα αποτελεί πολιτικό σταυρόλεξο!

Καταρχήν, η ΝΔ έχει γνωστοποιήσει εδώ και μέρες οτι πιθανότατα θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη, εκτιμώντας την προσωπικότητά του αλλά κυρίως συναισθανόμενοι οτι είναι γιός του αείμνηστου Π. Μπακογιάννη, που δολοφονήθηκε απο τη “17 Νομέβρη” ενω ήταν εν ενεργεία βουλευτής της περιοχής.

Παράγοντες της Ρηγίλλης όταν ερωτήθησαν απο το NewsIt, μετά την οριστικοποίηση της απόφασης του Κ. Μπακογιάννη για κάθοδο στις εκλογές για τη στάση που θα τηρήσουν, μας είπαν οτι “εάν ο κ. Μπακογιάννης ζητήσει τη στήριξη της ΝΔ, θα του τη δώσουμε”.

Ομως, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του NewsIt oτι ο Κ. Μπακογιάννης δεν σκοπεύει να ζητήσει στήριξη απο τη ΝΔ. Θα κάνει μία γενική αναφορά, προσδιορίζοντας την υποψηφιότητά του ως ανεξάρτητη και θα καλέσει όποια πολιτική δύναμη ενδιαφέρεται να τον στηρίξει, χωρίς να κάνει κάποια ειδική αναφορά στη ΝΔ.

Τα στελέχη της ΝΔ που μίλησαν στο NewsIt δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους για όλο αυτό το απίθανο κουβάρι επειδή δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αντιτάξουν γαλάζιο υποψήφιο κόντρα στον γιό του Π. Μπακογιάννη αλλά από την άλλη πλευρά αναζητούν ένα πρόσχημα για να δώσουν τη στήριξη στο γιό της “ορκισμένης εχθρού” του προέδρου.

Ολα τα παραπάνω δεν είναι τίποτε άλλο παρα ένα ακόμα σήριαλ στο φθοροποιό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στον κεντροδεξιό χώρο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε