Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

ΝΔ σε Μαξίμου για το “άντε και σε πρωινάδικο”: Καταλαβαίνουμε τον πανικό σας

ΝΔ σε Μαξίμου για το “άντε και σε πρωινάδικο”: Καταλαβαίνουμε τον πανικό σας

“Πόλεμος” ανακοινώσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία έχει ξεσπάσει με αφορμή τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και την άκρως ειρωνική απάντηση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Το “άντε και σε πρωινάδικο” δεν έμεινε αναπάντητο από τη ΝΔ.

Στην ανακοίνωση απάντηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους συντάκτες της ανακοίνωσης από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η ΝΔ κάνει λόγο για πανικό της κυβέρνησης όσον αφορά στη σύγκριση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη – Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος», αναφέρει η ΝΔ και συμπληρώνει πως «είναι, επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους».

Και απαντώντας εμμέσως στο «άντε και σε πρωινάδικο» του Μαξίμου, η ΝΔ κάνει… γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα σταματήσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. «Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν».

Και η ανακοίνωση κλείνει με ένα υστερόγραφο: «Αλήθεια, πως σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη “όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία”;».

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Άντε και σε πρωινάδικο!

Με μια άκρως ειρωνική ανακοίνωση αντέδρασε το Μέγαρο Μαξίμου στη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία εξαπέλυσε νέα δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τον Ιβάν Σαββίδη και τη συμφωνία με τους δανειστές. Μάλιστα, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εύχεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη Δευτέρα να… βγει και σε πρωινάδικο!

Στην ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχολιάζεται με ειρωνεία το γεγονός πως η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη το πρωί το Σαββάτου (06.05.2017) στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ ήταν η δεύτερη τηλεοπτική παρουσία του προέδρου της ΝΔ μέσα σε λίγες μέρες, αφού είχε προηγηθεί και εκείνη στο κεντρικό δελτίο του Alpha μέσα στην εβδομάδα.

«Η δεύτερη παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε τηλεπαράθυρο μέσα σε τρεις ημέρες επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα. Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης!».

Και καταλήγει: «Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο!».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε