Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΝΔ: βάζουν νερό στο κρασί τους

Από την σημερινή συνάντηση Α. Σαμαρά και Π. Ψωμιάδη

Ένα βήμα πίσω έκαναν Σιούφας- Αβραμόπουλος για τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου.

 Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Σιούφας ανακοίνωσε σήμερα ότι συμφωνήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή της 7ης Νοεμβρίου, να επιτραπεί σε όποιον σύνεδρο θέλει να πάρει τον λόγο και να κάνει προτάσεις για τη διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου. Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά από ψηφοφορία με ανάταση του χεριού.

Την ίδια ώρα νέα «ρήγματα» δημιουργούνται στις μέχρι τώρα ισορροπίες, με αφορμή την πρόταση Αβραμόπουλου να μπορούν να ψηφίσουν και οι «φίλοι» του κόμματος. Η «ιδέα» Αβραμόπουλου απέκτησε… νέους «φίλους».Εκτός από τον συνυποψήφιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, στήριξη στην πρόταση αυτή παρείχε σήμερα και ο Ευάγγελος Μειμαράκης, ο οποίος «χρεώνεται» στο μπλοκ της Ντόρας Μπακογιάννη.
«όχι», ενώ ο Αντώνης Σαμαράς λέει «ναι, υπό όρους», αρκεί δηλαδή να συμφωνήσουν σε αυτή τη διαδικασία και οι 4 διεκδικητές. ην πρόταση του έτσι ώστε, φίλοι να μην ορίζονται οι… περαστικοί από τα εκλογικά τμήματα αλλά όσοι θα είναι διατεθειμένοι να υπογράψουν ένα έντυπο στο οποίο θα δηλώνουν ότι «ασπάζονται» τις αρχές του κόμματος.

 

Η ίδια μένει σταθερή στη θέση της που είναι ένα μεγάλο


Νωρίτερα βέβαια, ο κ. Αβραμόπουλος είχε φροντίσει να κάνει ένα βήμα πίσω και τροποίησε τ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε