Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Να αφήσει τις επικοινωνιακές φιέστες ο πρωθυπουργός”

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς μετά τις συναντήσεις που είχε το πρωί με προέδρους Αγροτικών Συλλόγων της βόρειας Ελλάδας.

“Η άρνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο με τους αγρότες οδηγεί, ήδη, την κατάσταση σε επικίνδυνο αδιέξοδο” είπε ο Αντώνης Σαμαράς μετά τις συναντήσεις με τους αγρότες το πρωί της Παρασκευής.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ “ο πρωθυπουργός δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί το πραγματικό μέγεθος των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου. Γι’ αυτό και οι υπουργοί του αναλώνονται σε διαδοχικές τηλεοπτικές εμφανίσεις και σε προσπάθειες ανασκευής της προεκλογικής πλειοδοσίας του κ. Παπανδρέου ότι δήθεν ‘’ θα έδινε ένα δις. ευρώ στους αγρότες’’. 

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς κάλεσε τον πρωθυπουργό να “αφήσει τις επικοινωνιακές ‘’φιέστες’’ και να συντονίσει ο ίδιος έναν ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο με τους αγρότες, καλύπτοντας σε βάθος όλα τα προβλήματα που τους αφορούν” και εξήγησε ότι “αυτός ο διάλογος πρέπει να ξεκινήσει αμέσως, χωρίς προαπαιτούμενα από καμία πλευρά και να καταλήξει σε πρακτικά αποτελέσματα. Γιατί διαφορετικά, το επικίνδυνο αδιέξοδο είναι μπροστά μας”.

Από την πλευρά τους οι αγρότες μετά το τέλος της συνάντησης εξέφρασαν την ανησυχία τους για την οικονομική κρίση και για το γεγονός ότι έχουν λάβει μέχρι τώρα μόλις το 50% των επιδοτήσεων και όπως ανέφεραν: “για τα μπλόκα ο πρόεδρος της ΝΔ είναι κοντά μας Μας ζήτησε να μην κλείνουν τους δρόμους Γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα. Μας έδωσε θάρρος και δεν περιμέναμε να είναι τόσο ενημερωμένος. Μας είπε πράγματα που εμείς δεν ξέραμε ως συνδικαλιστές”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε