Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Να δώσουν τώρα τα στοιχεία για το πόθεν έσχες και τις μετοχές των υπουργών”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η κυβέρνηση έχασε το ηθικό πλεονέκτημα το οποίο μάλιστα είχε κάνει σημαία της λέει το Ποτάμι μετά την αποκάλυψη για τον υπουργό που ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο ευρώ ή το δεύτερο κυβερνητικό στέλεχος που έχει μετοχές σε εταιρεία.

Τα στοιχεία εκθέτουν την κυβέρνηση λέει το Ποτάμι που επισημαίνει ότι ενώ έγινε κυβερνητική καραμέλα η διαφάνεια εμφανίζονται αδήλωτα χρήματα κυβερνητικών στελεχών και μάλιστα ενώ ούτε και φέτος δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των βουλευτών

Η ανακοίνωση του Ποταμιού:
Οι πληροφορίες για προβληματικά «πόθεν έσχες» δύο υπουργών με αδήλωτα χρήματα ενός εκατομμυρίου και κατοχή μετοχών, δημιουργούν μείζον θέμα για την κυβέρνηση, που είχε κάνει σημαία της το υποτιθέμενο «ηθικό πλεονέκτημα».

Ερωτήματα προκύπτουν επίσης για το γεγονός ότι ούτε φέτος δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των βουλευτών, όπως ορίζει ο νόμος. Γιατί άραγε; Μήπως για να μη βγουν στη φόρα περιπτώσεις όπως αυτές που αποκαλύπτονται; Η Βουλή οφείλει να δώσει τώρα στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Η διαφάνεια, η οποία έχει γίνει καραμέλα στα χείλη κάποιων, πρέπει να ξεκινάει από το ίδιο το πολιτικό σύστημα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε