Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Να γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ οι διαγραφέντες θέλει ο Παπουτσής

Να γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ οι διαγραφέντες θέλει ο Παπουτσής
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.02.2012 | 17:42
Πρώτη δημοσίευση: 16.02.2012 | 17:32

Να αρθούν οι διαγραφές των βουλευτών που δεν ψήφισαν το μηνόμιο ζητεί εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός προστασίας του πολίτη και τάσσεται υπέρ της εκλογής νέου προέδρου από τα μέλη και τους φίλους του κινήματος.

Εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ από τη βάση και άρση των διαγραφών των βουλευτών, προτείνει ο Χρήστος Παπουτσής. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη με δήλωσή του τονίζει οτι δεν αποδέχεται τη  "θεωρία του ακρωτηριασμένου ΠΑΣΟΚ".

"Το ζήτημα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ δεν είναι απλά θέμα διαδικασιών και προσώπων. Ούτε είναι θέμα διακανονισμών κορυφής" δηλώνει ο κ. Παπουτσής και συνεχίζει: "Είναι ένα θέμα βαθειά ιδεολογικό και πολιτικό και αφορά το σύνολο των μελών και των φίλων του Κινήματος. Είναι, δηλαδή, θέμα της παράταξης, η οποία πρέπει να εκφρασθεί και να επιλέξει το νέο ηγέτη, με τις διαδικασίες που ορίζονται από το καταστατικό μας".

"Η δύναμη του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στον κοινό αγώνα όλων όσων πιστεύουν στην αξία της οργανωμένης πολιτικής δράσης και στο σεβασμό στις κοινωνικές δυνάμεις που μας έφεραν στην εξουσία" προσθέτει.

Σε ο,τι αφορά τους διαγραφέντες βουλευτές που δεν ψήφισαν το οικονομικό πρόγραμμα δηλώνει: "Συνεχίζοντας να αγωνίζομαι για την πολιτική ενότητα και το ιδεολογικό πλαίσιο του Κινήματος στη σύγχρονη εποχή, αρνούμαι να αποδεχθώ τη θεωρία του ακρωτηριασμένου ΠΑΣΟΚ που εμφανίζεται ως πραγματικότητα. Στην εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία για τη χώρα και το λαό, το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη όλα τα στελέχη του, όλους τους βουλευτές του, στην πρώτη γραμμή του αγώνα".

Διαβάστε

Άλλαξε ο κοινοβουλευτικός χάρτης - Ένας στους 5 βουλευτες ή άλλαξε κόμμα ή δεν είναι πια βουλευτής


   Διαδώστε αυτό το άρθρο